امروزچهارشنبه, 26 مهر 1396 14:44
بازدید کل
2030708

خدمت به بیماران مصداق کامل نیکوکاری است

امام جمعه و رئیس هیئت امنای مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در چهارمین جلسه هیئت امناء این مجمع گفت: خدمت به بیماران مصداق کامل نیکوکاری است.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه و رئیس هیئت امنای مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در چهارمین جلسه هیئت امناء این مجمع گفت: خدمت به بیماران بسیار موثر و ارزشمند و مصداق کامل نیکوکاری است.
وی با بیان آیه 195 سوره بقره :«وَأَنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ وَأَحْسِنُوا إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ، و در راه خدا انفاق كنيد و خود را با دست ‏خود به هلاكت ميفكنيد و نيكى كنيد كه خدا نيكوكاران را دوست مى‌دارد.» به اهمیت انفاق و کار نیک در اسلام اشاره کرد و گفت: حوزه سلامت از جمله بخش‌های مهمی است که نیکوکاران می‌توانند برای رفع نیازهای آن، کمک و همراهی کنند.
امام جمعه گناباد با اشاره به احادیث و روایات دینی، نیکوکاری و انجام کار خیر را در حوزه سلامت، بسیار ارزشمند، اثرگذار و ماندگار عنوان کرد و افزود: هر گره‌ای که از کار بیماران باز شود، خدمت و توفیق بزرگی است که نصیب نیکوکاران می‌شود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با اشاره به کاهش هزینه‌های درمانی و مشکلات بیماران پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت، اظهار کرد: به رغم خدمات خوبی از جمله کاهش هزینه‌های دریافتی از بیماران که در راستای اجرای این طرح انجام شده است ولی هنوز افراد نیازمندی هستند که برای پرداخت همان مبلغ کم هزینه‌های درمان با مشکل مواجهند که نیازمند کمک خیرین هستند.
وی تاکید کرد: به رغم خدمات فراوان ارائه شده در بخش‌های مختلف سلامت، به دلیل گستردگی خدمات ارائه شده، هم‌چنان شاهد نیازهای زیادی در این حوزه هستیم و خیرین سلامت می‌توانند به عنوان یک بازوی حمایتی قوی، دستگاه‌های متولی سلامت را یاری کنند.