امروزیکشنبه, 01 مهر 1397 11:09

قرآن، کتابی برای مسابقه دادن نیست

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آئین اختتامیه مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: قرآن، کتابی برای مسابقه دادن نیست.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدمهدی بحرالعلوم در این مراسم که با حضور امام جمعه، رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی، معاون فرماندار، بخشدار مرکزی، جمعی از اساتید، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و تعدادی از قاریان و فعالان قرآنی شهرستان در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد، مهمترین هدف در برگزاری مسابقات قرآنی، جذب مخاطب و ترویج نام و فرهنگ قرآنی است.
وی با بیان آیاتی از کلام وحی، تاکید کرد: مسابقه‌ای که قرآن انسان‌ها را به سوی آن دعوت می‌کند، مسابقه‌ای از جنس حرکت به سمت جذب و جلب مغفرت الهی است.
دکتر بحرالعلوم با اشاره به برگزاری مسابقات مختلف قرآنی، ابراز کرد: باید مواظب باشیم تا در لابلای این قالب‌ها و کلیشه‌ها، هدف اصلی که ترویج فرهنگ و معارف قرآنی است، گم نشود.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت، 38 رشته در ۸ بخش مختلف در نظر گرفته شده بود، گفت: وزارت بهداشت توانسته در این سال ها قدم‌های خوبی را در این حوزه بردارد به طوریکه تعداد شرکت کنندگان جشنواره بیست و دوم حدود 50 هزار نفر رشته بود که به نسبت دوره قبلی 100درصد رشد داشت.
دکتر بحرالعلوم با ابراز تاسف از اینکه درصد کمی از مردم در فعالیت‌های قرآنی مشارکت و حضور دارند، گفت: به رغم افزایش تعداد مخاطبان جشنواره نسبت به دوره قبل اما همچنان درصد کمی از جامعه دانشگاهی در این جشنواره شرکت می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه قرآن برای قشر و گروه خاصی نیست، افزود: باید در طراحی فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی از خلاقیت و ایده‌های جدید استفاده کنیم تا بتوانیم درصد بیشتری را به این سمت جذب کنیم.
وی در پایان از دانشجویان خواست تا به عنوان آینده‌سازان کشور، سیاست‌گذاران قرآنی را در جهت طراحی برنامه‌هایی با هدف جذب بیشتر نسل جوان به کلام وحی همراهی و یاری کنند.