امروزچهارشنبه, 26 مهر 1396 14:43
بازدید کل
2030708

دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از همه اساتید و پزشکان گنابادی برای همکاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت روز پزشک که با حضور جمعی از پزشکان گنابادی مقیم سایر شهرها برگزار شد، با اشاره به زیرساخت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه، از همه اساتید و متخصصان گنابادی خواست تا دانشگاه علوم پزشکی را درحوزه آموزش و درمان یاری دهند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز که در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک هفته دولت و روزهای پزشک و داروساز، اظهار کرد: اگر در حرفه پزشکی قرار به تبریک باشد، هر زمان و لحظه‌ای مربوط به کار پزشکان است ولی روزهای اول و پنجم شهریورماه روزهای نمادینی برای قدردانی از تلاش‌های پزشکان و داروسازان است.
وی ضمن تشکر از اعضای سازمان نظام پزشکی به ویژه دکتر صادقپور، از زحمات هیئت مدیره قبلی تشکر کرد و آغاز به کار هیئت مدیره جدید نظام پزشکی شهرستان‌های گناباد و بجستان را تبریک گفت.
رئیس دانشگاه با ابراز امیدواری از اینکه نظام پزشکی همچون دوره‌های گذشته وارد کارهای سیاسی نشود، افزود: دانشگاه همواره از راهنمایی‌ها، پیشنهادها و حمایت‌های اعضای نظام پزشکی استفاده کرده است و این رویکرد ادامه خواهد داشت.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: اعضای سازمان نظام پزشکی گناباد و بجستان از نظر علمی و اخلاقی سرآمد پزشکان هستند و با مناعت طبع و صبوری ارائه خدمت می‌کنند.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون دانشگاه علوم پزشکی با قدمت بالای 30 سال و در قالب هفت معاونت، مشغول ارائه خدمات متنوع آموزشی، بهداشتی و درمانی به مردم منطقه است، تصریح کرد: 1500 کارمند دانشگاه در حوزه های مختلف بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 17مرکز سلامت جامعه، سه پایگاه سلامت، 48 خانه بهداشت و دو بیمارستان مشغول ارائه خدمت هستند.
وی ادامه داد: هم‌اکنون 53 متخصص و فوق تخصص، 41 پزشک عمومی در بخش دولتی و 24 پزشک عمومی در بخش خصوصی، 18 داروساز و 14 دندانپزشک در منطقه تحت پوشش دانشگاه ارائه خدمت می‌کنند.
کمبود دندانپزشک در سال‌های آینده رفع می‌شود
رئیس دانشگاه، کمبود دندانپزشک را یکی از چالش‌های کنونی در منطقه عنوان و اظهار کرد: حدود 12 دانشجوی دندانپزشکی به صورت تعهد خدمت به دانشگاه در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و بیرجند مشغول تحصیل هستند که اولین گروه آن‌ها، سال آینده دانش‌آموخته می‌شوند و به تدریج با حضور همه آن‌ها در دانشگاه، مشکل دندانپزشک هم مرتفع خواهد شد.
تحصیل 1600 دانشجو در 25رشته مقطع تحصیلی دانشگاه
دکتر احمدی افزود: 90 عضو هیئت علمی کار آموزش 1600 دانشجوی دانشگاه را در 25رشته مقطع تحصیلی (16رشته کارشناسی، 7 رشته کارشناسی ارشد، رشته پزشکی عمومی و دکترای پژوهش محور) برعهده دارند.
وی با بیان اینکه با همت پزشکان و متخصصان این دو شهرستان از آغاز طرح تحول نظام سلامت، شاهد افزایش رضایت‌مندی مردم بودیم، اظهار امیدواری کرد که با تغییراتی که در اجرای طرح تحول پیش خواهد آمد، شاهد رضایت‌مندی بیشتر پزشکان و پرسنل باشیم.
رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه تعداد اعضای هیئت علمی بالینی از پنج نفر در سال 92 به 25 نفر در سال جاری رسیده است، خاطرنشان کرد: با این وجود هنوز هم برای آموزش دانشجویان پزشکی با مشکل مواجه هستیم.
دکتر احمدی با اشاره به توانمندی بالای دانشگاه در حوزه آموزش علوم پایه، تصریح کرد: از همه اساتید گنابادی که در سایر شهرهای کشور حضور دارند، تقاضا دارم تا در حوزه آموزش پزشکی، دانشگاه را یاری نمایند.
فراهم‌سازی بستر آموزش مجازی برای آموزش دانشجویان
وی به بسترهای مناسب فراهم شده در حوزه آموزش مجازی اشاره و اظهار کرد: یکی از اقدامات خوب دانشگاه، فراهم‌سازی بستر آموزش مجازی برای آموزش دانشجویان بود که مورد تایید و تقدیر وزارت بهداشت هم قرار گرفت و اساتیدی که حاضر به همکاری هستند می‌توانند بدون حضور فیزیکی، از طریق بستر مناسب آموزش مجازی، در تدریس دروس پزشکی با دانشگاه همکاری نمایند.
وی ادامه داد: به کمک پرسنل سخت‌کوش و پزشکان توانمند کارهای خوبی در دانشگاه انجام شده است، هرچند کاستی‌هایی وجود دارد که باید بیشتر تلاش کرد.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه در جشنواره عمران سلامت وزارت بهداشت، از دانشگاه به دلیل کیفیت ساخت و دقت در خرید تجهیزات پزشکی مناسب و به‌روز بیمارستان علامه بهلول گنابادی تجلیل شد، گفت: ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی توسط همکاران توانمند در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی موجب کاهش اعزام‌ بیماران به مرکز استان شده است.
افزایش تعداد تخت‌های مصوب بیمارستانی از 160 تخت به 477 تخت در برنامه 1404
دکتر احمدی افزود: با پیگیری‌های انجام شده، تعداد تخت‌های مصوب بیمارستانی از 160 تخت به 477 تخت در برنامه 1404 رسیده است که این امر، توانمندی ما را در جهت ارائه خدمات به مردم منطقه افزایش می‌دهد.
وی، کسب رتبه دوم فرهنگی کشور در سال 94 و صرف 122 میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عمرانی در چهار سال گذشته را از دیگر دستاوردها و فعالیت‌های دانشگاه برشمرد.
دکتر احمدی در پایان ضمن قدردانی از زحمات تمام پزشکانی که صادقانه و متعهدانه برای مردم خدمت می‌کنند، یاد و خاطره مرحوم دکتر ابراهیمی، مرحوم دکتر جفایی و مرحومه خانم دکتر حاجی‌ها را گرامی داشت و از خداوند متعال برای این مرحومین، طلب مسئلت و علو درجات کرد.