امروزچهارشنبه, 22 آذر 1396 08:33
ماه گذشته
بازدید کل

کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری ویژه مدیران و رابطین کارگزینی معاونت‌ها و واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این کارگاه آموزشی یک روزه با حضور اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، مدیران و رابطین کارگزینی دانشگاه در سالن ابن‌سینا پردیس برگزار شد.
دکتر احمدی رئیس دانشگاه در ابتدای این کارگاه آموزشی ، ضمن ارائه تاریخچه مختصری از دانشگاه، وضعیت فرهنگی و اقتصادی را از مهمترین علل بروز تخلفات در سیستم اداری عنوان و اظهار کرد: خوشبختانه کارمندان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به تبع وضعیت فرهنگی خوب و غنی این منطقه از وجدان کاری بالا و فرهنگ غنی برخوردار هستند.
وی با اشاره به موارد محدود و جزئی تخلفات اداری بررسی شده در هیئت رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه گفت: عمده موارد بررسی شده در این هیئت نشان می‌دهد که بیشتر تخلفات صورت گرفته غیرعمدی است که این امر نیازمند آشنایی بیشتر مجموعه و مدیران و کارکنان دانشگاه با قوانین است.
دکتر احمدی تاکید کرد: وجود سیستم‌های کنترل مالی توانمند در یک سازمان از بروز تخلفات اداری در حوزه مالی جلوگیری می‌کند.
وی در ادامه در خصوص آئین‌نامه استخدامی اعضای غیر هیئت علمی،  آئین‌نامه استخدامی کارکنان و اعضای هیئت علمی و کمیته تعیین خسارت مطالبی را عنوان کرد.
احمد طاهری رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه ضمن ارائه تاریخچه مختصری از هیئت رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه، گفت: این دانشگاه جزء معدود دانشگاه‌هایی است که با توجه به اهمیت کار هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، مدیران عالی و مالی دانشگاه عضو آن هستند.
وی با تاکید بر اینکه در اکثر پرونده‌های بررسی شده ، تقصیر یا عمدی در کار نبوده و در اکثر موارد تخلف صورت گرفته سهوی و ناشی از قصور بوده است، اظهار کرد: در طی 19 سال فعالیت هیئت رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه، 165 گزارش به این هیئت واصل شده که برای 162 مورد آراء مربوطه صادر شده است.
طاهری با بیان اینکه هیچ یک از آراء مورد اعتراض هیئت رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه در هیئت تجدید نظر و یا دیوان عدالت اداری نقض نگردیده است، تصریح کرد: وجدان کاری و وجود روحیه مسئولیت‌پذیری در بین پرسنل دانشگاه، برگزاری دوره‌های آموزشی مستمر و مداوم جهت کارمندان و اهمیت و اولویت موضوع ارتقاء سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد از ناحیه مسئولین و مراجع نظارتی از جمله حراست، گزینش و اداره بازرسی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه و شفاف‌سازی مراحل انجام خدمت در واحدهای تابعه از عوامل و مولفه‌های مهم کاهش چشمگیر تخلفات اداری در بین پرسنل دانشگاه بوده است.
یادآور می‌شود، در پایان این کارگاه آموزشی، روزبه معاون دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ گفت.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید