امروزچهارشنبه, 22 آذر 1396 08:41
ماه گذشته
بازدید کل

جلسه آموزشی بهداشت کشاورزان و دامداران در خانه بهداشت قوژد برگزار شد

جلسه آموزشی بهداشت کشاورزان و دامداران با موضوع بررسی عوامل زیان‌آور موجود در شغل کشاورزی و دامداری، در خانه بهداشت قوژد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که با حضور خانم مهندس ربانی‌نژاد کارشناس بهداشت حرفه‌ای برگزار شد، مواردی از قبیل روش صحیح سم‌پاشی، عوارض سموم، استفاده از وسایل حفاظت فردی مناسب در هنگام سم‌پاشی، رعایت نکات ایمنی در استفاده ازسموم و اقدامات بهداشتی لازم بعد از عملیات سم‌پاشی به کشاورزان آموزش داده شد.
در ادامه این جلسه آموزشی، مطالبی در خصوص ایمنی ماشین‌آلات کشاورزی و عوارض ناشی از سر و صدا و ارتعاش ماشین‌آلات و راه‌های کنترل آن، جابجایی بار و عوارض اسکلتی ـ عضلانی ناشی از آن، روش‌های صحیح حمل بار و رعایت اصول ارگونومی در هنگام شیردوشی آموزش‌هایی ارائه شد .
همچنین با توجه به شروع فصل گرما ، درباره عوارض و بیماری‌های ناشی از مواجهه زیاد با آفتاب و گرمازدگی، راه‌های پیشگیری از آن و کمک‌های اولیه در صورت مواجه شدن با آن، آموزش‌های لازم به کشاورزان ارائه گردید.
 بیماری‌های مشترک بین دام و انسان از قبیل تب‌مالت و تب کریمه‌کنگو و راه‌های پیشگیری از آن، از دیگر مطالب ارائه شده در این جلسه آموزشی بود.