امروزچهارشنبه, 26 مهر 1396 14:46
بازدید کل
2030708

برپایی نمایشگاه غذای سالم در پردیس دانشگاه

در گرامیداشت هفته سلامت، به همت ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌های گناباد و بجستان و ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نمایشگاه غذای سالم در پردیس دانشگاه برگزار شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در گرامیداشت هفته سلامت و در راستای فرهنگ‌سازی تغذیه سالم، نمایشگاهی از غذاهای سالم به همت دانش‌آموزان و اولیاء مدارس مروج سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان در پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
در این نمایشگاه که در ورودی سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، غذاهایی که با تاکید بر لزوم پرهیز از مصرف فست‌فودها و استفاده از مواد مغذی تهیه شده بود، ارائه گردید.
کاهش مصرف قند، نمک و چربی، افزایش مصرف میوه و سبزی، افزایش مصرف شیر و فرآورده های لبنی و حبوبات در برنامه غذایی روزانه از مهمترین ویژگی‌هایی است که باید در تغذیه مورد توجه قرار گیرد.