امروزچهارشنبه, 26 مهر 1396 14:44
31785
49946
28610540

غبارروبی گلزار شهدا گمنام دانشگاه با حضور استادان و کارکنان مراکز آموزش عالی شهرستان

همزمان با ایام سی و هشتمین بهار شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی، غبارروبی گلزار شهدا گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور استادان و کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر و ولادت باسعادت حضرت زینب(س)، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مراسم قرائت زیارت عاشورا با حضور استادان و کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان و اعضای  هیئت مدیره نظام پرستاری در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه برگزار شد.
در ادامه این مراسم معنوی، شرکت‌کنندگان با حضور بر گلزار شهدای گمنام دانشگاه، ضمن غبارروبی و عطرافشانی، با قرائت فاتحه یاد و خاطره آن‌ها را گرامی داشته و با آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدا تجدید پیمان کردند.