امروزچهارشنبه, 22 آذر 1396 08:36
ماه گذشته
بازدید کل

انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

انتخابات شوراهای صنفی دانشکده‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه بر اساس دستورالعمل و آیین‌نامه جدید شوراهای صنفی با حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در محل امور دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب‌دا،  مدیر امور دانشجویی دانشگاه گفت: به منظور افزایش مشارکت دانشجویان در برنامه‌‌های امور صنفی و رفاهی و با توجه به آئین‌نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی، از حدود یک ماه قبل، برنامه‌ریزی جهت برگزاری هر چه بهتر انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه صورت پذیرفت.
علی اکرامی افزود: پس از ثبت‌نام از دانشجویان متقاضی و رقابت بین ۳۵ نامزد عضویت در شوراهای صنفی دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها، انتخابات با استقبال گسترده دانشجویان برگزار شد.
وی اظهار کرد: بر اساس جدول زمانی تهیه شده، انتخابات در دانشکده‌ها  ازساعت ۹ الی ۱۴ و در خوابگاه‌های دانشجویی از ساعت ۱۹ الی ۲۱ با حضور دو نفر از دانشجویان غیرداوطلب که عضو کمیته اجرایی بودند، برگزار گردید و در مجموع ۳۲۰ رای اخذ شد.
مدیر امور دانشجویی ابراز امیدواری کرد که اعضای جدید شوراهای صنفی با ارتباط نزدیک‌تر با دانشجویان و هماهنگی و تعامل با مسئولین در پیگیری و رفع دغدغه‌ها و خواسته‌های رفاهی و صنفی دانشجویان بیش از پیش فعال و تاثیرگذار باشند.
یادآور می‌شود، پس از شمارش آراء و نهایی شدن نتایج انتخابات شورای صنفی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ۴ حوزه مجموعه خوابگاهی فجر، دانشکده‌های پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی، تعداد ۵ نفر از هر گروه به عنوان اعضاء اصلی انتخاب شدند.