امروزچهارشنبه, 22 آذر 1396 08:33
ماه گذشته
بازدید کل

پیامبر اعظم(ص) برای همه انسان‌ها تا پایان جهان، رحمت است

حجت‌الاسلام فلاح در مراسم جشن هفته وحدت و تجلیل از برترین‌های بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت، گفت: پیامبر اعظم(ص) برای همه انسان‌ها تا پایان جهان، رحمت است.
به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام محمد فلاح استاد حوزه و دانشگاه، در این مراسم که با حضور معاون آموزشی، معاون تحقیقات و فناوری، مدیر فرهنگی، مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، گفت: پیامبر اعظم(ص) برای همه انسان‌ها درهمه اعصار و تمامی مکان‌ها تا پایان جهان رحمت است؛ نه تنها برای پیروان و دوستان، بلکه همه اهل عالم، گویا خوب و بد و دوست و دشمن باید این مهربانی و رحمت را از پیامبر احساس کنند .
وی افزود: دنیای امروز که فساد و تباهی و ظلم و بیدادگری از در و دیوار آن می بارد و آتش جنگ ها از هر سو شعله‌ور است و چنگال زورمندان، حلقوم مستضعفان را می فشارد، در این زمان مفهوم رحمت للعالمین از هر وقت دیگر آشکار تر است؛ چه رحمتی از این بالاتر که برنامه و آئینی آورده است که همه این ظلم‌ها و بدبختی‌ها و سیه‌روزی‌ها را پایانی است و تداوم این رحمت، سرانجامش حکومت صالحان است.
حجت‌الاسلام فلاح ضمن گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: دشمنان ایران اسلامی از هر شکاف و اختلافی برای نفوذ و ضربه زدن به کشور استفاده می کنند و قطعا یک بخشی که ما به شدت در آن آسیب‌پذیر هستیم، علوم زیستی و طبیعی است.
وی عنوان کرد: اگرچه پیشرفت‌های خوبی در زمینه علوم مختلف داشته‌ایم اما چون پایه‌های آن علوم، تفکرات غربی است، ارتباط بین حوزه و دانشگاه برای تامین نیازهای اعتقادی و کلامی ضروری است.
حجت‌الاسلام فلاح با بیان این که برخی از حوزویان در علوم دینی و مذهبی با تکنولوژی‌های جدید دنیا بیگانه هستند، تاکید کرد: بیگانگی نسبت به علوم جدید دنیا سبب عدم ارتباط بین دو طیف حوزه و دانشگاه می‌شود و این عدم ارتباط سبب می شود کسی که در آن علوم پیدا کرده، احساس امنیت و رفاقت برای شنیدن پاسخ های خود از شخصیت روحانی نداشته باشد.