امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:18
بازدید کل
2098344

بازدید مدیر طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کلینیک طب سنتی دانشگاه

Bazdid Teb_Sonatiدکتر سید جواد مجتبوی، مدیر طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بازدید از کلینیک طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد از فعالیت های این مرکز ابراز رضایت کرد.
به گزارش وبدا دکتر مجتبوی در حاشیه این بازدید گفت: سلامتکده ها با هدف گسترش علمی، منطقی و قانون مند طب سنتی شکل گرفته است تا مردم بتوانند خدمات مطمئن تری را در حوزه طب سنتی دریافت نمایند.
وی افزود: برای سلامتکده ها آیین نامه هایی تنظیم شده که بر اساس یکی از بندهای مهم آن، در هر سلامتکده و مرکز طب ایرانی باید یک مسئول فنی متخصص طب سنتی وجود داشته باشد.
مدیر طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در حال حاضر تعداد متخصصین علمی این رشته در کشور کم است اما از چند سال قبل دانشگاه‌هایی بر اساس رویکرد حمایتی وزارت از گسترش طب سنتی با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال آموزش علمی متخصصین این رشته هستند که برخی از آنها فارغ التحصیل شدند و در سلامتکده های مختلف مشعول ارایه خدمات هستند.
دکتر حسین محمدزاده مقدم مدیر کلینیک طب سنتی، ایرانی و مکمل دانشگاه نیز گفت: خوشبختانه از سال ۹۵ که این کلینیک فعال شده است توانسته خدمات خوبی از جمله، تعیین مزاج، توصیه های حفط سلامتی بر اساس طب ایرانی با توجه به مزاج هر شخص، درمان با استفاده از رژیم های غذایی، گیاهان دارویی و دارو های گیاهی را به مردم ارائه نماید.
وی حجامت، فصد و انجام دیگر اعمال یداوی با استفاده از تجهیزات بهداشتی را از دیگر خدمات این مرکز برشمرد.
شایان ذکر است که این کلینیک شنبه تا چهارشنبه در دو نوبت صبح و عصر در ساختمان قدیم بیمارستان ۲۲ بهمن فعال است.