امروزجمعه, 03 آذر 1396 22:05
2098344
28681956

سامانه های جدید نوبت دهی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی گناباد راه‌اندازی شد

سامانه نوبت دهی پزشکان متخصص و فوق تخصص با استفاده از کد USSd موبایل در دانشگاه علوم پزشکی گناباد راه‌اندازی شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمد معصوم‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: با هدف سهولت در دریافت نوبت ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص مستقر در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی و کلینیک‌های تخصصی غدیر و جهاد دانشگاهی، برای اولین بار سامانه نوبت دهی با استفاده از کد USSd موبایل راه‌اندازی شد.
وی افزود: این سامانه مدت کوتاهی به صورت آزمایشی راه اندازی گردید و پس از انجام تست های لازم، از نهم مردادماه به صورت رسمی آغاز به کار کرده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه همچون گذشته از طریق تماس با شماره تلفن 57207 نیز امکان دریافت نوبت ویزیت است، اظهار کرد: برای استفاده از شیوه جدید، متقاضیان محترم با وارد کردن کد دستوری #57207*6040* در تلفن همراه می توانند از خدمات آن بهره مند شوند.
وی گفت: دارندگان گوشی های تلفن همراه اندروید همچنین می توانند از اپلیکیشنی که به همین منظور تهیه شده و در سایت www.nobat.gmu.ac.ir قابل دریافت و دانلود است، استفاده نمایند.
معاون درمان دانشگاه افزود: علاوه بر این سه روش، مراجعه کنندگان می‌توانند با ورود به سامانه نوبت‌دهی اینترنتی به آدرس الکترونیکی www.nobat.gmu.ac.ir ، نوبت ویزیت از پزشک مورد نظر را رزرو و کد رهگیری آن را دریافت نمایند.