امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 08:44
2024
2098344

کارگاه برنامه PMTCT (پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک) برگزار شد

به همت معاونت درمان و معاونت بهداشت دانشگاه، کارگاه برنامه PMTCT (پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک) برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، فاز اول برنامه PMTCT به عنوان یکی از رویکردهای مهم در ایجاد دسترسی برای انجام خدمات مشاوره، آموزش، آزمایش HIV و در نهایت درمان و مراقبت مادران باردار  HIV مثبت و پیشگری از مبتلا کودکان متولد شده از مادران مبتلا به HIV  در سال 93 توسط 16دانشگاه علوم پزشکی کشور به صورت آزمایشی به اجرا در آمده است.
با توجه به نهایی شدن دستورالعمل اجرایی پیوند برنامه‌های کنترل HIV و سلامت باروری از 15مردادماه 96 ، این طرح در سطح دانشگاه نیز به اجرا در خواهد آمد و به همین منظور جلسه آموزشی بیان دستورالعمل طرح کشوریPMTCT ویژه متخصصین و پرسنل بخش‌های زایشگاه، زنان، نوزادان و اتاق عمل بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه، روزهای 2، 3 و 5 مردادماه توسط دکتر سید فرزام میرچراغی مدیرگروه واحد مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت و با هماهنگی امور مامایی معاونت درمان برگزار شد .
یادآور می‌شود که تست شناسایی HIV به طور سریع بوده و از  حساسیت بالای تشخیصی برخوردار است و برای تمامی زنان باردار مراجعه کننده در سه ماهه اول و سه ماهه سوم بارداری به طور رایگان انجام خواهد شد.