امروزیکشنبه, 28 بهمن 1397 22:30

پنجمین دوره اعتکاف علمی دانشجویان برگزار شد

همزمان با ایام امتحانات پایان ترم، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و دانشجویی، پنجمین دوره اعتکاف علمی دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص نحوه برگزاری طرح اعتکاف علمی گفت: این طرح همزمان با شروع امتحانات پایان ترم از ۱۳ دی تا ۴ بهمن ۹۷ برگزار شد که با استقبال خوب دانشجویان دختر همراه بود.
جواد باقری، هدف از برگزاری این برنامه را معطوف کردن توجه دانشجویان به علم و تأثیرهای مثبت آن، ارتقای سطح علمی و آمادگی دانشجویان برای امتحانات پایان ترم و فراهم نمودن شرایط ایده‌آل برای مطالعه به همراه برپایی حلقه‌های رفع اشکال درسی با حضور اساتید دانشگاه عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در این طرح که با حضور ۵۰ نفر از دانشجویان در فضایی آرام و معنوی برگزار شد، دانشجویان به صورت گروهی به مطالعه دروس خود پرداختند و به طور متوسط،  ۱۱ ساعت مطالعه مفید داشتند.