امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:20
بازدید کل
2098344

موفقیت چشمگیر نماینده دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مسابقات ورزشی

دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه موفق شد در مسابقات ورزشی که در استان خراسان شمالی برگزار شد، 4 مدال طلا و نقره کسب کند.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمودرضا متقی مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: جواد اکبری دانشجوی رشته پرستاری ضمن حضور در دو مسابقه مچ‌اندازی و ددلیفت موفق به کسب مدال شد.
وی با بیان اینکه این مسابقات به میزبانی استان خراسان شمالی برگزار گردید، اظهار کرد: نماینده شایسته دانشگاه توانست در مسابقات ورزشی رشته مچ‌اندازی، مدال طلا بخش بزرگسالان و مدال نقره بخش جوانان را کسب کند. این دانشجوی دانشگاه توانست در مسابقات ددلیفت نیز ضمن ثبت رکورد خوب و بالا، دو مدال نقره را در رده‌های سنی بزرگسالان و جوانان به خود اختصاص دهد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه تصریح کرد: رشته ددلیفت یکی از رشته های مسابقاتی است که در آن یک هالتر که با صفحه‌های فلزی سنگین شده از زمین برداشته شده و تا جلوی ران بالا آورده می‌شود و سپس به سمت زمین برگردانده می شود.
دکتر متقی ضمن تبریک این موفقیت‌ها به تمامی دانشجویان به ویژه جواد اکبری دانشجوی ورزشکاری که در رشته بدنسازی و پاورلیفتینگ فعالیت می‌کند، از زحمات و حمایت‌های دکتر احمدی رئیس دانشگاه و دکتر مینوئیان، معاون فرهنگی و دانشجویی در خصوص ارتقاء ورزش دانشجویان تقدیر و تشکر کرد.