امروزچهارشنبه, 05 مهر 1396 01:16
42226
55566
28571035

اعزام کاروان ورزشی کارکنان زن دانشگاه به دومین المپیاد ورزشی کارکنان زن دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

تیم های والیبال، دارت و تنیس روی میز کارکنان زن دانشگاه به دومین المپیاد ورزشی کارکنان زن دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعزام شدند.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمودرضا متقی، مدیر تربیت بدنی و سرپرست کاروان اعزامی دانشگاه گفت: دومین المپیاد ورزشی کارکنان زن دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که از تاریخ 29 مردادماه در مجموعه صندوق رفاه وزارت بهداشت در خزرآباد ساری آغاز شده است، تا دهم شهریورماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه این دوره از المپیاد در پنج رشته والیبال، تنیس روی میز، دارت، آمادگی جسمانی و شطرنج در حال برگزاری است، اظهار کرد: نتایج نفرات شرکت کننده در این دوره از مسابقات بسیار چشمگیر و قابل توجه بود به طوری که تیم دارت دانشگاه متشکل از خانم‌ها راحله محرابی، معصومه حسن‌زاده، زهره پورحسین شهری و لیلا غفاریان موفق شد در بین 38 تیم دارت شرکت‌کننده، با حضور در بین 8 تیم برتر، مقام پنجم این مسابقات را کسب کند.
دکتر متقی ابراز کرد: در رشته والیبال این المپیاد ورزشی که 33 تیم والیبال از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حضور داشتند، تیم والیبال دانشگاه توانست با ارائه بازی‌های زیبا در بین 16 تیم برتر قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه جلسات انتخابی و تمرینات آماده‌سازی تیم‌ها از اوایل خردادماه آغاز شد، گفت: خانم‌ها دکتر آتناسادات بیداد، زهرا روحانی، زهرا جلیلی، زهرا قاسمی، زهره فتحی، اعظم رضی‌زاده، مهین احمدی، عزت رضی‌زاده، کلثوم قاینی و مهسا دهقانی بازیکنان تیم والیبال دانشگاه بودند که به مربی‌گری خانم زهره صباغ در این دوره از مسابقات شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: خانم‌ها معصومه نیکپور و زهرا حسینی هم در رشته تنیس روی میز  این المپیاد ورزشی حضور داشتند.
دکتر متقی در پایان از زحمات و حمایت‌های دکتر احمدی، رئیس دانشگاه و دکتر تجددی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در راستای اعزام تیم‌های ورزشی کارکنان به این المپیاد ورزشی تقدیر و تشکر کرد.