امروزجمعه, 03 آذر 1396 22:04
2098344
28681951

حضور کارشناس قرآنی دانشگاه در نشست آسیب شناسی جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان

نشست آسیب شناسی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و بررسی تدوین آیین‌نامه بیست و سومین دوره این جشنواره در سالن اجلاس معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، سید محمدجواد مجتبوی کارشناس قرآنی دانشگاه که به عنوان یکی از سه مدیر و کارشناس منتخب دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این نشست هم‌اندیشی حضور داشت، پیشنهادهایی در جهت ارتقاء سطح جشنواره قرآن و عترت ارائه کرد.
این نشست با هدف آسیب شناسی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر محمدمهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و همچنین اساتید، مدیران، کارشناسان و صاحب‌نظران قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد.
در ابتدای این نشست ارزیابی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت توسط اعضای حاضر صورت پذیرفت و پیشنهادات و انتقاداتی از سوی مدعوین ارایه شد که از جمله می‌توان به برگزاری نمایشگاه آثار برگزیده، افزایش سطح جوایز و برگزاری جشنواره قرآن و عترت به تفکیک اساتید، دانشجویان و کارکنان اشاره کرد.
در ادامه این نشست، راهکارها و پیشنهادات مختلف برای تدوین آیین‌نامه بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارائه شد که افزوده شدن رشته‌های ابتهال، دکلمه خوانی به بخش آوایی و رشته نماز در بخش معارف قرآنی و سیره معصومین(ع ) از جمله آن‌ها بود. همچنین مقرر شد تعدادی از رشته‌های ادبی و هنری نیز به رشته‌های گروه‌های استادان و کارکنان افزوده شود.