امروزدوشنبه, 30 بهمن 1396 11:15
ماه گذشته
بازدید کل

برگزاری مراسم جزء‌خوانی قرآن کریم در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه

همزمان با ماه مبارک رمضان، مراسم جزء‌خوانی قرآن کریم در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه این جلسات در ایام ماه مبارک رمضان با حضور قاریان دانشگاهی، کارکنان، اساتید و دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس برگزار می‌شود، افزود: هدف از برگزاری این محفل معنوی، ترویج فرهنگ قرآنی و آشنایی و انس هرچه بیشتر با کلام الهی در بین دانشگاهیان است.
مهندس جواد باقری با تاکید بر لزوم تدبر در آیات الهی، افزود: انسان هرچه بیشتر در قرآن تدبر و تأمل کند، انس و بهره بیشتری از این کتاب الهی می‌برد.
وی تاکید کرد: قرآن کریم کتاب هستی و برنامه هدایت است و خشوع در برابر آیات قرآن، زمینه‌ساز هدایت قرآنی است.