امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 21:58
2098344
42009

برگزاری مراسم اختتامیه هفته خوابگاه‌ها و تجلیل از دست‌اندرکاران

در مراسم اختتامیه هفته خوابگاه‌های دانشجویی که در سالن ابن‌سینا برگزار شد، از عوامل اجرایی و دست‌اندرکاران برگزاری برنامه‌های این هفته و تعدادی از کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که معاون تحقیقات و فناوری، رئیس دانشکده پزشکی، مدیر فرهنگی، مدیر دانشجویی و جمعی از کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه حضور داشتند، دکتر محمدحسن مینوئیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دانشجویان خوابگاهی را دانشجویانی صبور، منطقی و اجتماعی بیان کرد و گفت: خوابگاه‌های دانشجویی مکانی برای کسب مهارت‌های اجتماعی و تمرین یک زندگی جمعی است.
وی با بیان اینکه خوابگاه دانشجویی باید مکان امنی برای اقامت دانشجویان باشد تا آن‌ها بدون دغدغه به تحصیل خود بپردازند، اظهار کرد: نباید خوابگاه‌های دانشجویی را تنها به عنوان محلی برای استراحت، خواب و یا برآورده نمودن یکسری نیازهای اولیه دانشجو نگریست، بلکه خوابگاه‌ها را باید به عنوان مکانی در نظر گرفت که محل تجمع و حضور عده‌ای طالب علم با اهداف مشترک است که باید از این فرصت بسیار مناسب برای ایجاد ارتباط بین برنامه‌های آموزشی و درسی با تجربیات فوق برنامه آن‌ها استفاده کرد.
دکتر مینوئیان ادامه داد: خوابگاه‌های دانشجویی می‌توانند بستر مناسبی برای بهبود فرآیند یادگیری، پژوهش، رشد شخصیتی، تقویت ارزش‌های اجتماعی و خدمت به جامعه، ارتقای مهارت‌های زندگی، افزایش تعامل، فعالیت‌های فوق برنامه، ورود به محیط اجتماعی و اشتغال، تقویت مشارکت دانشجویان و تسهیل انتقال از محیط خانواده و مدرسه به دانشگاه را فراهم کند.
وی ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند کارکنان خوابگاه‌های دانشجویی، با اشاره به حدیثی از پیامبر اعظم(ص) درباره باقیات صالحات تربیت فرزند صالح، عنوان کرد: تمام کسانی که به نحوی در تعلیم و تربیت دانش‌آموز و یا دانشجویی موثر باشند مانند همین کارکنان خدوم خوابگاه‌های دانشجویی در ثواب همه کارهای خیری که دانشجویان تا پایان عمر انجام می‌دهند، شریک هستند.
در ادامه این مراسم، دکتر محمدپور معاون تحقیقات و فناوری، شمسی مدیر فرهنگی، اکرامی مدیر دانشجویی و دکتر عطاردی عضو هیئت علمی دانشگاه به بیان سخنانی در مورد هفته خوابگاه‌های دانشجویی پرداختند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از عوامل اجرایی هفته خوابگاه‌های دانشجویی و تعدادی از کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی، تجلیل شد.