امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 21:58
2098344
42005

برگزاری جشن دانش‌آموختگی ۱۱۰ نفر از دانشجویان دانشگاه

جشن دانش‌آموختگی ۱۱۰ نفر از دانشجویان ورودی 1392 دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در سالن همایش‌های کوثر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جشن که با حضور معاون آموزشی، مدیر فرهنگی، دانشجویان فارغ‌التحصیل و خانواده‌های آن‌ها برگزار شد، معاون آموزشی دانشگاه ضمن تبریک به دانش‌آموختگان، گفت: با گذشت ۳۰ سال از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و اولین دوره پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی پرستاری در سال ۱۳۶۵، این دانشگاه مفتخر است تا امروز حدود چهار هزار فارغ‌التحصیل در رشته‌های مختلف علوم پزشکی داشته باشد.
دکتر رضا اسماعیلی اظهار کرد: در حال حاضر در کنار دانشجویان، ۹۰ عضو هیئت علمی تمام وقت مشغول ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان هستند که از این تعداد ۶۰ عضو هیئت علمی دارای مدارک دکتری با مراتب استادیاری و دانشیاری هستند.
وی دوران دانشجویی را دوران شیرین زندگی دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد، توجه خاصی به مقوله علمی و فرهنگی دانشجویان دارد به طوری که دانشجویان این دانشگاه از لحاظ علمی و فرهنگی در سطح بالایی قرار دارند.
مدیر فرهنگی دانشگاه هم ضمن خیر مقدم به دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها، برای دانش‌آموختگان دانشگاه در رشته‌های پرستاری، مامایی، هوشبری و اتاق عمل آرزوی موفقیت کرد.
محمد شمسی ثانی افزود: در این مراسم جشن دانش‌آموختگی ۱۹ نفر از دانشجویان رشته مامایی، ۲۲ نفر از دانشجویان رشته پرستاری، ۱۸ نفر از دانشجویان رشته اتاق عمل، ۱۸ نفر از دانشجویان رشته هوشبری و ۱۲ نفر از دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی برگزار شد که هر گروه به صورت مجزا،  تندیس دانش آموختگی خود را دریافت کردند.
یادآور می‌شود، قرائت سوگندنامه و اجرای موسیقی و تئاتر از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.