امروزدوشنبه, 04 تیر 1397 01:13

اعلام آمادگی کمیته رفاه برای برگزاری برنامه‌های ورزشی تفریحی ویژه پرسنل دانشگاه

کارشناس امور رفاهی دانشگاه با اشاره به برگزاری اردوی تفریحی – ورزشی کویرپیمایی خانوادگی که جمعه گذشته برگزار شد گفت:

کمیته رفاه دانشگاه این آمادگی را دارد که در صورت استقبال همکاران محترم از برنامه‌های ورزشی تفریحی، این اردوهای یک روزه را در شهرستان‌های گناباد و بجستان برگزار کند.
علی امامی گفت: ایجاد روحیه شادابی و نشاط، ترویج و توسعه ورزش و فعالیت بدنی به ویژه ورزش‌های همگانی، تقویت مشارکت عمومی بین همکاران، آشنایی بیشتر خانواده‌های همکاران و ضرورت توجه بیشتر به ارتقاء سلامت و ورزش در بین آن‌ها از جمله مهمترین اهداف برگزاری این گونه برنامه هاست.
وی در خصوص اردوی کویرپیمایی هم افزود: به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع و با همکاری کمیته ورزش، کمیته رفاه و هیئت ورزش‌های همگانی دانشگاه و پس از اطلاع‌رسانی‌ها و هماهنگی‌های لازم، و ثبت نام همکاران از طریق سامانه مربوطه، این اردوی خانوادگی با حضور ۱3۰ نفر از اساتید و کارکنان دانشگاه و خانواده‌های آن‌ها، در منطقه کویری روستای روشناوند گناباد، برگزار شد.
علی امامی با اشاره به اینکه شورای اسلامی و پایگاه مقاومت شهید چوبداری روشناوند هم در برگزاری این کویرپیمایی، همکاری داشتند، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های محلی توسط هنرمندان روستای روشناوند و برگزاری مسابقات متنوع ورزشی همچون والیبال و طناب‌کشی از جمله برنامه‌های این اردوی کویرپیمایی بود.
وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان، مسیری حدود چهار کیلومتر را روی ماسه‌ها پیاده‌روی کردند، یادآور شد: در پایان این برنامه ورزشی نماز ظهر و عصر به جماعت اقامه شد و امام جماعت روستای روشناوند مطالبی را درباره کویر و لزوم توجه به نعمت‌های الهی بیان کرد.