امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 03:06
بازدید کل
1983480

کسب مقام سوم تیم فوتسال کارکنان دانشگاه در مسابقات دهه فجر

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد در مسابقات ادارات و شرکت‌های شهرستان گرامیداشت دهه مبارک فجر، مقام سوم مسابقات را کسب کند.
به گزارش وب‌دا، محمود خصلتی رئیس هیئت فوتسال دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این دوره از مسابقات که برای اولین‌بار علاوه بر حضور ادارات دولتی، با شرکت‌های تیم‌هایی از سایر شرکت‌ها و واحدهای صنفی و صنعتی برگزار شد، 16 تیم در 4 گروه با هم به رقابت پرداختند.
وی افزود: در دیدار رده‌بندی این مسابقات تیم فوتسال دانشگاه موفق شد با نتیجه 5 بر 1 بر تیم شرکت بهشیران غلبه و مقام سوم مسابقات را کسب کند.
یادآور می‌شود، مهدی نوری، حسن عجم، حسین رفعتی ، محسن داستانی، الیاس حسین‌زاده، سید محسن موسوی‌زاده، میثم مسعودی، دکتر احمد توسلی، علی فرخی و بهرام رشیدی اعضای تیم فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد بودند که با مربی‌گری مرتضی زارع و سرپرستی محمود خصلتی در این دوره از مسابقات حضور داشتند.