امروزجمعه, 04 خرداد 1397 13:40

برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد

مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با عنوان جام سلامت در حال برگزاری است.
به گزارش وب‌دا، مسئول تربیت بدنی کارکنان و رئیس هیئت فوتسال دانشگاه گفت: مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه با عنوان جام سلامت با شرکت هفت تیم از واحدهای مختلف دانشگاه آغاز شده است.
محمود خصلتی با بیان اینکه این مسابقات به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود، اظهار کرد: تیم‌های فوتسال ستاد مرکزی، معاونت بهداشت، بیمارستان 22 بهمن گناباد، بیمارستان 15 خرداد بیدخت، شبکه بهداشت درمان شهرستان بجستان، اورژانس 115 گناباد و یک تیم از پردیس دانشگاه در این دوره از مسابقات حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات در طی 14 هفته با برگزاری 42 مسابقه برگزار خواهد شد، عنوان کرد: هم‌اکنون در پایان هفته سوم این رقابت‌ها، تیم‌های فوتسال بیمارستان 15 خرداد بیدخت، شبکه بهداشت درمان شهرستان بجستان و معاونت بهداشت به ترتیب در جایگاه‌های اول تا سوم ایستاده‌اند.