امروزجمعه, 31 شهریور 1396 23:57
1909
1983510

ارائه 18 مقاله در همایش دانشجویی تازه‌های علوم بهداشتی در تهران

18 مقاله از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در همایش دانشجویی تازه‌های علوم بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی تهران، پذیرفته و ارائه گردید.

به گزارش وب‌دا، در دهمین همایش دانشجویی تازه‌های علوم بهداشتی که اردیبهشت‌ماه امسال در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی تهران برگزار شد، تعداد 18 مقاله از دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد پذیرفته و ارائه گردید.
این همایش علمی با اهدافی همچون ارائه تازه‌های پژوهشی در حیطه‌های مختلف علوم بهداشتی، بسترسازی برای بیان ایده‌های کاربردی برتر در راستای ارتقای سلامت در بخش‌های مختلف و حرکت در راستای کاربردی کردن تحقیقات علوم بهداشتی به منظور ارتقای سلامت جامعه برگزار شد.
دهمین همایش دانشجویی تازه‌های علوم بهداشتی در محورهای بهداشت محیط، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، اپیدمیولوژی و بخش ویژه برگزار شد. بخش فیلم کوتاه و انیمیشن آموزشی در حوزه علوم بهداشتی از دیگر محورهای این همایش بود.