امروزجمعه, 31 شهریور 1396 23:56
35152
55566
28563961

دانشگاه علوم پزشکی گناباد از نظر استقرار واحدهای فناور، رتبه دهم کشور را کسب کرد

دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، رتبه دهم را از نظر استقرار واحدهای فناور کسب کند.

به گزارش وب‌دا، بر اساس ارزیابی و اعلام دفتر توسعه و فناوری سلامت، دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد از نظر واحدهای فناور استقرار یافته در سال 1395، رتبه دهم را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشورکسب کند.
دکتر محمدپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با بیان این خبر گفت: به منظور ارتقاء حوزه فناوری دانشگاه و حرکت به سمت تأسیس شرکت‌های دانش بنیان، استقرار و افزایش تعداد واحدهای فناور لازم و ضروری است.
وی ضمن تشکر از حمایت‎‌های ارزنده دکتر احمدی ریاست دانشگاه و تلاش ارزشمند کارشناسان و روسای قبلی و فعلی مرکز رشد و فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه به ویژه اهتمام و پیگیری مهندس بیگلری، گفت: فراهم آوردن بستر لازم، امکانات و فضای فیزیکی مناسب و حمایت‌های بلاعوض صورت گرفته مصوب شورای سیاست‌گذاری مرکز رشد و فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه از جمله عوامل موثر در جذب و استقرار هسته‌های فناور در دانشگاه است.