امروزشنبه, 01 مهر 1396 00:18
35280
55566
28564089

راهیابی دو نفر از دانشجویان دانشگاه به مرحله گروهی نهمین المپیاد علمی ـ دانشجویی دانشجویان علوم پزشکی کشور

دو نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مرحله گروهی نهمین المپیاد علمی ـ دانشجویی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور راه یافتند.

به گزارش وب‌دا، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه گفت: مرحله انفرادی نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در مناطق آمایشی ده‌گانه کشور برگزار شد که در این مرحله دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حیطه‌های استدلال بالینی، علوم پایه و مدیریت نظام سلامت شرکت داشتند.

دکتر موسی سجادی افزود: در حیطه استدلال بالینی، خانم‌ها آرین امین‌زاد و منا کریم‌زاده 2 نفر از دانشجویان رشته پزشکی شرکت داشتند که خوشبختانه موفق به اخذ امتیاز لازم صعود به مرحله گروهی شدند.

وی ضمن تبریک این موفقیت به اساتید محترم، دانشجویان عزیز و خانواده آنها، خواستار مشارکت بیشتر سایر دانشجویان در برنامه¬های علمی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه شد و اظهار امیدواری کرد که این افزایش مشارکت، زمینه‌ساز موفقیت‌های بیشتر دانشجویان باشد.