امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 21:50
آمار سایت
امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
بازدید کل
1826
2024
8593
2098344
41928
57953
28678636

پایش عملکرد و بررسی وضعیت مدیریت نظارت برفرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

عملکرد مدیریت نظارت برفرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی توسط رئیس گروه مطالعه و برنامه‌ریزی اداره کل نظارت برموادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و دو نفر از کارشناسان سازمان غذا و دارو پایش و بررسی شد.

ادامه مطلب...

حضور معاون غذا و دارو در کارگاه آموزشی ارزیابی عملکرد مدیریت داروخانه های بیمارستانی

معاون غذا و دارو دانشگاه در کارگاه آموزشی ارزیابی عملکرد مدیریت داروخانه های بیمارستانی که در تهران برگزار شد، حضور یافت.

ادامه مطلب...

توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای راهی برای کاهش مصرف نمك، شكر و روغن

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به طرح بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و روغن گفت: توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای راهکار مناسبی برای کاهش مصرف نمك، شكر و روغن است.

ادامه مطلب...

مقاومت میکروبی از مشکلات مصرف خود سرانه آنتی بیوتیک ها است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مقاومت میکروبی از مشکلات مصرف خود سرانه آنتی‌بیوتیک ها  است.

ادامه مطلب...

برپایی نمایشگاه معاونت غذا و دارو در همایش روز جهانی غذا

در نمایشگاه جانبی همایش روز جهانی غذا که در سالن اجلاس سران برگزار شد، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با برپایی غرفه‌ای، فعالیت‌های خود را ارائه کردند.

ادامه مطلب...

توزیع بسته‌های صبحانه سالم در مدرسه حضرت معصومه(س)

به مناسبت هفته گرامیداشت روز جهانی غذا،  در مراسمی که در دبیرستان دخترانه حضرت معصومه(س) گناباد برگزار شد، بسته‌های صبحانه سالم وکامل بین دانش‌آموزان توزیع شد.

ادامه مطلب...

برپایی غرفه آموزشی برای معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت

با هدف معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت،  غرفه آموزشی معاونت غذا و دارو در محل اقامه نمازجمعه برپا شد.

ادامه مطلب...