امروزشنبه, 01 مهر 1396 00:12
35214
55566
28564023

رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی در همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت شرکت کرد

رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد در همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت حضور یافت.
به گزارش وب‌دا، مهندس حاج‌علی گفت: در این همایش که در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، دکترهاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر دیناروند معاون غذا و دارو و دکتر جنت مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مطالبی را در خصوص سلامت و ایمنی مواد غذایی بیان کردند.
وی افزود: در پایان این همایش از تولیدکنندگان موادغذایی که موفق به اخذ نشان ایمنی و سلامت شده بودند با اعطاء نشان و لوح یادبود تقدیر و قدردانی شد.
مهندس حاج‌علی یادآور شد: در حاشیه این همایش نمایشگاهی به تفکیک قطب‌های مختلف کشوری با موضوع درج نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای بر روی برچسب مواد غذایی به منظور آموزش فرهنگ صحیح تغذیه به مصرف‌کنندگان برگزار گردید که در این نمایشگاه نمونه مواد غذایی که موفق به درج نشانگر رنگی روی برچسب محصولات شده بودند و همچنین اقدامات آموزشی دانشگاه‌های مختلف در این زمینه ارائه شده بود.