امروزچهارشنبه, 05 مهر 1396 01:27
آمار سایت
امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
بازدید کل
191
1825
7150
1996170
42294
55566
28571103

برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب‌گذاری مواد غذایی در گناباد آغاز شد

همزمان با سراسر کشور، برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب‌گذاری مواد غذایی در گناباد آغاز شد.

ادامه مطلب...

با روغن سرخ کردنی، فقط سرخ کنید/ سرطان نتیجه آشپزی با روغن سوخته

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح ویژگیهای انواع روغن مصرفی، نسبت به مصرف روغنهای غیرسرخ‌کردنی در سرخ کردن مواد غذایی بدلیل بروز سرطان هشدار داد.

ادامه مطلب...

برگزاری کارگاه آموزشی روش تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای ضددرد

دوره آموزشی مداوم با موضوع روش تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای ضد درد توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار گردید.

ادامه مطلب...

توصیه های عیدانه برای خرید محصولات آرایشی و بهداشتی

رئیس اداره آرایشی و بهداشتی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در مورد خرید محصولات آرایشی و بهداشتی که در روزهای پایانی سال و نزدیک عید نوروز بیشتر می شود توضیحاتی را ارائه نمود.

ادامه مطلب...

بروشور آموزشي ويژه سفر به شش‌گوشه عشق

دفتر طب سنتي ايراني- اسلامي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، بروشور آموزشي ويژه سفر به شش‌گوشه عشق را براي زائران پياده كربلاي معلي تهيه و منتشر كرد.

ادامه مطلب...

توزیع بسته‌های صبحانه سالم در مدرسه شهید آیت‌الله غفاری

به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا، در مراسمی که در دبیرستان دوره اول پسرانه شهید آیت‌الله غفاری گناباد برگزار شد، بسته‌های صبحانه سالم وکامل بین دانش‌آموزان توزیع شد.

ادامه مطلب...

دوره آموزشی ایمنی و بهداشت مواد غذایی و اصول نگهداری آن برگزار شد

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه، دوره آموزشی ایمنی و بهداشت مواد غذایی و اصول نگهداری آن در سالن زکریا برگزار شد.

ادامه مطلب...