امروزشنبه, 01 مهر 1396 19:55
بازدید کل
1996219

عیادت جمعی از مسئولان دانشگاه و شهرستان بجستان از بیماران

همزمان با گرامیداشت هفته سلامت، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان بجستان، از بیماران بستری در بیمارستان آیت‌الله مدنی این شهر عیادت کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام وحیدی امام جمعه، مهندس ابراهیمی فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان بجستان با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان آیت‌الله مدنی این شهر، با اهداء شاخه‌های گل از بیماران بستری عیادت و برای آنان طلب شفا کردند.
در این مراسم که دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر مرادی رئیس و جمعی از مدیران و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان حضور داشتند، وضعیت ارائه خدمات به بیماران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.