امروزشنبه, 01 مهر 1396 19:55
بازدید کل
1996219

آغاز عملیات اجرایی بخش داخلی بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان

همزمان با دهه فجر، عملیات اجرایی بخش داخلی بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان با حضور جمعی از مسئولان آغاز شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، همزمان با سی و هشتمین فجر پیروزی انقلاب اسلامی، عملیات اجرایی بخش داخلی بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان با حضور فرماندار بجستان، معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه، معاون درمان و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شبکه بهداشت و درمان بجستان، اعضای شورای اسلامی و جمعی از خیران محلی و مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دانشگاه آغاز شد.
دکتر مرادی رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی شهرستان بجستان در این مراسم گفت: بخش داخلی این بیمارستان به صورت کامل توسط خیران احداث می‌شود.
وی با بیان اینکه بخش داخلی بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان با 350 مترمربع زیربنا در دو بخش بستری زنان و مردان احداث می‌شود، افزود: با احداث این بخش، بخش داخلی فعلی این بیمارستان به بخش جراحی و اتاق عمل دوم تبدیل می‌شود.
مهندس ابراهیمی فرماندار بجستان هم در این مراسم با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر، گفت: از ابتدای امسال تا کنون ده پروژه با سه میلیارد و 560 میلیون تومان هزینه در حوزه سلامت شهرستان بجستان اجرا و به بهره‌برداری رسیده است که نقش خیران در این پروژه‌ها بسیار پررنگ و ارزشمند بوده است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی گناباد خدمات بسیار ارزشمندی در حوزه سلامت ارائه می‌کند، گفت: گرچه انقلاب اسلامی در طی سالیان مختلف، دستاوردها و خدمات ارزشمندی داشته است ولی در دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به حوزه سلامت شد که این امر زمینه افزایش رضایت‌مندی مردم را فراهم کرد.
فرماندار بجستان با قدردانی از همت و مشارکت خیران در بخش‌های مختلف به ویژه حوزه سلامت، اظهار کرد: اگر همت و وحدت وجود داشته باشد، شعار «ما می‌توانیم» در همه عرصه‌ها محقق خواهد شد.
مهندس ابراهیمی خاطرنشان کرد: همه مسئولان وظیفه دارند به دنبال تحقق خواسته‌های مردم به بهترین نحوه و شکل ممکن باشند.