امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:28
2030
2098344

پنج پروژه بهبود استاندارد فضای فیزیکی ـ بهداشتی در شهرستان بجستان اجرا می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از اجرای پنج پروژه بهبود استاندارد فضای فیزیکی ـ بهداشتی در شهرستان بجستان در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت خبر داد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح نوسازی مرکز سلامت جامعه روستای جزین از توابع بخش بجستان که با حضور فرماندار، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شبکه بهداشت و درمان بجستان، اعضای شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد، گفت: همه دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله سلامت تلاش‌های ارزنده‌ای انجام داده‌اند ولی فعالیت‌های دولت یازدهم با اجرای طرح تحول نظام سلامت، نمود بهتر و بیشتری در حوزه سلامت داشته است.
وی تصریح کرد: گرچه مردم بیشتر خدمات دولت  در حوزه درمان را به صورت ملموس درک کرده‌اند ولی در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و آموزش هم اقدامات مهم و اساسی صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، فعالیت‌های حوزه بهداشت را بنیادین، زیربنایی و دیربازده عنوان و اظهار کرد: به عنوان مثال با خدمات بهداشتی ارائه شده بعد از انقلاب اسلامی، بیماری‌های واگیر و عفونی کنترل شد و ایران از نظر افزایش امید به زندگی، کاهش مرگ مادر و کودک و دسترسی به خدمات تغذیه‌ای و آب سالم در وضعیت مطلوبی قرار گرفت.
دکتر احمدی ادامه داد: هم‌اکنون در 17 مرکز سلامت جامعه، 5 پایگاه سلامت غیرضمیمه و 46 خانه بهداشت، خدمات مختلفی در حوزه سلامت به مردم تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد ارائه می‌شود.
وی با بیان اینکه در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی تنها یک یا دو پزشک در شهرستان گناباد حضور داشتند، اظهار کرد: خوشبختانه امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، 75 پزشک عمومی و بالغ بر 50 متخصص و فوق تخصص در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مردم شریف شهرستان‌های گناباد و بجستان ارائه خدمت می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، عملیات اجرایی پنج پروژه بهبود استاندارد فضای فیزیکی ـ بهداشتی در شهرستان بجستان آغاز شده است، عنوان کرد: این طرح‌ها شامل پایگاه سلامت غیرضمیمه شهید رئوفی بجستان، مرکز خدمات جامع سلامت زین‌آباد، خانه بهداشت جزین و دو باب محل زیست پزشک در زین‌آباد است.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه در راستای طرح تحول نظام سلامت، اقلام دارویی مراکز سلامت جامعه از 250 قلم به 426 قلم دارویی رسیده است، عنوان کرد: رونمایی از واکسن جدید پنج گانه پنتاوالان از مهمترین اقدامات حوزه بهداشت بود که از شایع‌ترین علت مننژیت جلوگیری می‌کند.
وی تاکید کرد: به رغم کمبود پزشک عمومی در برخی مراکز سلامت جامعه، برای همه مراکز شهرستان بجستان، پزشک عمومی تامین شده است.
وی خدمات دندان‌پزشکی را از دیگر برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت عنوان کرد و افزود: در این راستا ضمن تعویض یونیت‌های فرسوده دندانپزشکی و تامین کلیه وسایل و مواد مصرفی دندانپزشکی، تلاش شده است تا با جذب 14 دانشجوی بومی دندانپزشکی متعهد خدمت و تربیت 30 بهداشت‌کار دهان و دندان، مشکل کمبود دندانپزشک در شهرستان‌های گناباد و بجستان را برای سال‌های آینده مرتفع کنیم.