امروزچهارشنبه, 05 مهر 1396 01:18
ماه گذشته
بازدید کل
1996170

یازدهمین اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال برگزاری است.

jahadiیازدهمین سفر سالیانه گروه جهادی "ردپای یار" دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از  بیست و یکم شهریورماه در روستاهای عزیز آباد و قوژد از توابع بخش مرکزی شهرستان گناباد با همکاری نیروی مقاومت بسیج شهرستان آغاز شده است.
به گزارش وب‌دا، مسئول گروه جهادی ردپای یار دانشگاه هدف از برگزاری این اردوها را محرومیت زدایی و ترویج روحیه کار و تلاش جهادی در بین قشر دانشجو در راستای منویات مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: این اردوی جهادی با حضور 60 دانشجوی دختر و پسر جهادگر بسیجی دانشگاه در روستاهای عزیز آباد و قوژد از توابع بخش مرکزی برگزار می‌شود.
جواد باقری افزود: پروژه های مختلف عمرانی، سلسله برنامه های فرهنگی، بهداشتی، درمانی ساخت سه سرویس بهداشتی و حمام برای محرومین روستا، صحن سازی مسجد جامع روستای عزیز آباد، مرمت و نقاشی و زیباسازی مدارس دخترانه ثنایی عزیز آباد و مدارس عمار 1 و 2 قوژد از جمله برنامه‌های این اردوی جهادی است که با همکاری و مساعدت نیروی مقاومت بسیج انجام می شود.
وی تصریح کرد: در طول برگزاری این اردو، فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و بهداشتی درمانی از جمله توزیع بسته‌های بهداشتی درمانی، توزیع لوازم التحریر ویژه دانش آموزان محروم، برگزاری کلاس‌های آموزشی بهداشت سالمندان، دهان و دندان، مادران و بارداری، غربالگری بیماری‌ها و معرفی به متخصصان و برگزاری کلاس‌های احکام توسط دانشجویان دختر در 2 روستا انجام می‌شود.
مسئول گروه جهادی ردپای یار دانشگاه اظهار داشت: یکی از برنامه‌های ویژه این دوره چکاب و ویزیت رایگان مردم روستای عزیز آباد در خود روستا خواهد بود که با مساعدت جهاد دانشگاهی شهرستان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی انجام خواهد شد.
وی در پایان از مساعدت ها و حمایت‌های حجت الاسلام صادقی نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛ دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد؛ سرهنگ پاسدار ابراهیم زاده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد، فرمانداری شهرستان، بسیج سازندگی، حوزه شهید رجایی، بسیج دانشجویی و روسای محترم ادارات بهزیستی، صنعت و معدن، آموزش و پرورش و همچنین شهرداری گناباد تقدیر و تشکر نمود.
این اردوی جهادی تا 27 شهریورماه ادامه خواهد داشت.