امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 08:43
2024
2098344

برگزاری دومین اردوی جهادی گروه«رد پای یار» دانشگاه در سال 96

دومین اردوی گروه جهادی «رد پای یار» دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 96 در روستای فودنجان از توابع بخش کاخک شهرستان گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، جواد باقری، مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مسئول گروه جهادی «رد پای یار» دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: اولین اردوی یک روزه این گروه جهادی، بهار امسال در روستاهای محمدآباد و کلاته کلوخ این شهرستان برگزار شد.

وی با بیان اینکه دومین اردوی جهادی یک روزه گروه «رد پای یار» سال ۹۶ در روستای فودنجان از توابع بخش کاخک شهرستان گناباد برگزار شد، افزود: در قالب این اردوی جهادی که با حضور دانشجویان رشته پزشکی و یکی از پزشکان عمومی دانشگاه برگزار شد، ۶۰ نفر از اهالی این روستا به صورت رایگان ویزیت شدند.

مسئول گروه جهادی «رد پای یار» اظهار کرد: علاوه بر تحویل داروهای نسخه بیماران ویزیت شده با ۵۰ درصد تخفیف، روستائیان از نظر ابتلا به بیماری‌های فشارخون، دیابت و شپش سر، غربالگری شدند.

باقری افزود: در این برنامه یک روزه، با همکاری مجتمع پزشکی و پیراپزشکی جهاد دانشگاهی گناباد، آزمایش‌های مورد نیاز افراد ویزیت شده به صورت رایگان انجام شد.
وی با بیان اینکه گروه جهادی «رد پای یار» در طول سال برنامه‌های متنوع یک روزه‌ای برگزار می‌کند، عنوان کرد: غربالگری بیماری‌ها و معرفی به متخصصان، ویزیت رایگان بیماران، ارائه خدمات بینایی‌سنجی و توزیع بسته‌های فرهنگی و بهداشتی از مهم‌ترین برنامه‌های اردوهای یک روزه این گروه جهادی است.

مسئول گروه جهادی «رد پای یار» با اشاره به تاکیدات و منویات مقام معظم رهبری درباره اردوهای جهادی، ابراز کرد: ترویج فرهنگ و کار جهادی از مهم‌ترین نیازهای امروز کشور است.

باقری، حرکت در راستاي محروميت‌زدايي، آشناكردن قشر جوان دانشجو با شرايط و مشکلات موجود در مناطق محروم، توسعه و ترويج فرهنگ جهادي، ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی و بهداشتی و تلاش در جهت ارتقاء فرهنگ عمومی را از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این گروه جهادی دانشجویی عنوان کرد.

حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حاشیه بازدید از این برنامه جهادی، ضمن خداقوت به دانشجویان و دست‌اندرکاران، برگزاری اردوهای جهادی را بسیار ارزشمند و مؤثر دانست و تصریح کرد: دانشجویان با حضور در روستاها و مناطق محروم و خدمت به آن‌ها، طعم شیرین خدمت به محرومان را می‌چشند.

وی با بیان اینکه دانشجویان در قالب اردوهای جهادی، خدمات عمرانی، بهداشتی و فرهنگی را به روستائیان ارائه می‌کنند، اظهار کرد: حضور دانشجویان در مناطق محروم از طرفی باعث آشناشدن آن‌ها با محرومیت‌های روستاها و مناطق محروم می‌شود و از طرف دیگر باعث می‌شود که در مسئولیت‌های آینده خود، این قشر محروم را فراموش نکنند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه در اردوهای سالیانه، پروژه‌های عمرانی توسط دانشجویان اجرا می‌شود، گفت: اردوهای یک روزه جهادی با اولویت برنامه‌های فرهنگی و سلامت برگزار می‌شود.

وی این فعالیت‌ها را مهم و موثر ارزیابی کرد و افزود: خیلی وقت‌ها برخی افراد در روستاها ممکن است به سلامتی خود توجه نکنند و معاینات و آزمایش‌های لازم را انجام ندهند که سنجش، غربالگری، ویزیت و آزمایش رایگان آن‌ها ممکن است، خطرات بزرگی که در کمینشان باشد را رفع کند.