امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 21:59
2098344
42029

نماز و مساجد، جوانان را در برابر فتنه‌های آخرالزمان حفظ می‌کند

امام جمعه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: نماز و مساجد به عنوان سنگر، جوانان و مردم را در برابر فتنه‌های آخرالزمان حفظ می‌کند.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه در جلسه شورای اقامه نماز شهرستان که با حضور حجت الاسلام و المسلمین سبحانی‌نیا مدیر ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه د برگزار شد، بر ضرورت گسترش و ترویج فرهنگ نماز در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تاکید کرد.
وی، نماز را یک سلاح قوی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان دانست و اظهار کرد: هرچه کیفیت اقامه نماز افزایش یابد، یاد خدا بیشتر می‌شود که این امر نقش مهم و موثری در مقابله با تهاجم فرهنگی که می‌تواند انسان را به ورطه سقوط بکشد، دارد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با اشاره به بخش پایانی آیه 45 سوره عنکبوت:« وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَی عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ وَلَذِکْرُ اللَّهِ أَکْبَرُ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ، ... و نماز را برپا دار که نماز (انسان را) از کار زشت و ناپسند باز می‌دارد و قطعا یاد خدا بالاتر است و خدا می‏‌داند چه می‌کنید.»، ابراز کرد: نماز نقش مهمی در پیشگیری و بازدارندگی از کارهای ناپسند و آسیب‌های اجتماعی دارد.
وی با اشاره به احادیث و روایاتی از ائمه معصوم(ع)، بیان کرد: در روایت‌های مختلف از نماز به عنوان کلید رستگاری، اولین سوال قیامت، ستون دین و معراج مومن یاد شده است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، نماز و مساجد را به عنوان یک سنگر مستحکم در برابر جنگ نرم دشمن و فتنه های آخرالزمان دانست و افزود: نقش نماز، نقش تعیین کننده در اصلاح جامعه است .