امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 20:28
2030
2098344

تقدیر مسئول دفتر نهاد رهبری از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه

همز‌مان با گرامیداشت روز معلم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور درکلاس‌های آموزشی، از استادان و اعضای هیات علمی این دانشگاه تجلیل کرد.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه همه ما مدیون استادان و معلمان هستیم، بر ضرورت تکریم و احترام معلمان تاکید کرد.
وی به جایگاه رفیع و والای مقام معلم در اسلام اشاره و ابراز کرد: بی تردید اگر اندیشه‌های والا، تخصص‌های لازم و مهارت‌های سودمند را از استادان و معلمان یاد بگیریم و آن را با تربیت و اخلاق پسندیده همراه کنیم، زندگی خوب و گلشن می‌شود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، پیشرفت و تمدن و سعادت انسان را مرهون معلمان دانست و گفت: جایگاه معلم به اندازه‌ای است که خاتم‌الانبیاء حضرت محمد(ص) فرمودند: «آموزگاری که به انسان‌ها نیکی می‌آموزد، تمام جنبندگان زمین و ماهیان دریا و همه موجودات دارای روح در هوا و تمام اهل آسمان و زمین برایش طلب آمرزش می‌کنند.»
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه تاکید کرد: از نظر تربیتی هم وقتی فردی برای استاد و معلم خود احترام قائل شود، سعی می‌کند در رفتار خود تغییر ایجاد کند و با اصلاح رفتار خود، تاثیرپذیری بیشتری خواهد داشت.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با اشاره به بیاناتی از امام خمینی(ره) به احترام ویژه ایشان از استادان خود اشاره و تاکید کرد: همه دانش‌آموزان و دانشجویان مسلمان باید سبک زندگی اسلامی را فرا بگیرند و همواره تا آخر عمر، قدردان معلمان و استادان خود باشند.