امروزشنبه, 01 مهر 1396 00:05
بازدید کل
1983510

وحدت حوزه و دانشگاه، موجب گسترش فرهنگ اسلامی می‌شود

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه که در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد گفت: وحدت حوزه و دانشگاه، موجب گسترش فرهنگ اسلامی می‌شود.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی وحدت حوزه و دانشگاه را از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی و خنثی کننده توطئه دشمنان برشمرد و با بیان اینکه هدف اصلی وحدت حوزه و دانشگاه، تعالی فرهنگ اسلامی و دین در جامعه است، افزود: باید دانشگاه‌های ما افرادی متخصص و متعهد تربیت کنند که بتوانند مشکل و دردی از جامعه را برطرف نمایند. وی تصریح کرد: باید قرآن را در متن کارها قرار دهیم تا با توسل به آن به وحدت نظر مشترک دست یابیم. وی، برگزاری جلسات هم‌اندیشی ، اتاق‌های فکر مشترک و کارگاه‌های علمی و اجرای مشترک طرح‌ها، پروژه‌ها و پایان نامه‌ها در رابطه با مسائل مختلف را از جمله راهکارهای وحدت بیشتر حوزه و دانشگاه عنوان و اظهار امیدواری کرد با بررسی مسائل موجود بین حوزه و دانشگاه و ارائه نقطه نظرات، شاهد وحدت بیشتر این دو نهاد علمی فرهنگی باشیم. دکتر احمدی به رابطه محکم دین و علم اشاره کرد و افزود: با بررسی زندگی و شرح حال علمای مختلف در گذشته به این نکته میرسیم که بسیاری از آنها از جمله ابوعلی سینا و ابوریحان بیرونی در اوج مشکلات با توسل به پرودگار و اقامه نماز در برنامه‌های علمی و تحقیقاتشان گشایش پدید میامد و امروز نیز جامعه دانشگاهی بویژه جامعه پزشکی باید با شناخت بیشتر پرودگار، در راه پژوهش و تحقیقات خود به خداوند متعال توسل جویند. وی با اشاره به تلاش و توطئه دشمنان در جهت جلوگیری از گسترش و حدت حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: از آنجا که دشمنان و مستکبران نظام جمهوری اسلامی را نظامی مخالف با اهداف و ارزشهای خود می‌دانند تلاش می‌کنند تا با راههای مختلف از جمله تضعیف وحدت حوزه و دانشگاه از توسعه و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی در سطح جهان جلوگیری نمایند. وی، ایجاد مباحثی از جمله سنخیت نداشتن مباحث حوزه و دانشگاه را از جمله توطئه‌های دشمنان و از جمله مسائل عدم تحقق وحدت اصلی حوزه و دانشگاه در میدان عملی عنوان و خاطرنشان کرد:  باید با عمل به منویات امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری در جهت گسترش وحدت حوزه و دانشگاه که دو کانون مهم علمی و فرهنگی کشور هستند، زمینه پویایی علمی و شتاب در روند پیشرفت و تعالی جامعه را فراهم نماییم.