امروزشنبه, 01 مهر 1396 00:04
بازدید کل
1983510

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی افتتاح شد

همزمان با آغاز هفته پژوهش، به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در کتابخانه مرکزی دانشگاه گشایش یافت.
به گزارش وب‌دا، در مراسم افتتاح این نمایشگاه که با حضور ریاست دانشگاه، اعضاء هیأت رئیسه، جمعی از اعضاء هیأت علمی، دانشجویان و کارشناسان واحدهای مختلف برگزار شد، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن خیر مقدم و گرامیداشت هفته پژوهش، این هفته را فرصتی مناسب دانست تا تمامی دوستداران علم، پژوهش و نوآوری با یکدیگر به تعامل بپردازند و همگان بیشتر در جریان فعالیتهای و تحقیقاتی و نوآوری های در بخش های گوناگون قرار گیرند. دکتر علی محمدپور افزود: در همین راستا، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و نوآوری دانشگاه همراه با نمایشگاه کتاب که با حضور ناشرین کشوری برپا شده است، تا آخر هفته برای بازدید علاقه مندان دایر است. وی تصریح کرد: در این نمایشگاه، دستاوردهای پژوهشی واحدهای مختلف اعم از مدیریت پژوهشی، مراکز تحقیقاتی  توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت،SDH ، کمیته تحقیقات دانشجویی، کتابخانه مرکزی ، مرکز رایانه، کمیته مختلف تخصصی پژوهشی، مرکز رشد گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی، شورای پژوهشی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بخش انتشارات و مجلات و فعالیت های پژوهشی معاونت های مختلف دانشگاه عرضه شده است. وی خاطرنشان کرد: از سایر مراکز علمی و پژوهشی سطح شهرستان ازجمله دانشکده فنی و حرفه ای پسران گناباد نیز در این نمایشگاه حضور فعال دارند و دستاوردهای پژوهشی، ابداعات و اختراعات خود را به بازدیدکنندگان نمایشگاه ارائه می نمایند.
وی افزود: علاوه بر برپایی این نمایشگاه، جلسات مختلف ارایه نتایج تحقیقات بویژه در بخش دانشجویی، جلسه عمومی گزارش فعالیت ها و تقدیر از برگزیدگان پژوهشی، بازدید دانشجویان از دیگر مراکز تحقیقاتی شهرستان، انتشار ویژه نامه، میزبانی از گروههای مختلف بازدید کننده و آشنا سازی آنان با فعالیت های تحقیقاتی دانشگاه از دیگر برنامه های این هفته است.