امروزیکشنبه, 28 بهمن 1397 22:30

اولین همایش منطقه‌ای آسیب‌های اجتماعی اعتیاد در گناباد برگزار می‌شود

اولین همایش منطقه‌ای آسیب‌های اجتماعی اعتیاد، 28 بهمن در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی قائم مقام این همایش در نشست خبری که باحضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد، ضمن قدردانی از همراهی اصحاب رسانه با دانشگاه علوم پزشکی، به تبیین اهداف و ضرورت‌های برگزاری همایش پرداخت و گفت: رسانه‌ها با آگاهی و اطلاع‌رسانی مناسب و صحیح درباره آسیب‌های اجتماعی می‌توانند نقش موثری در پیشگیری و کاهش آنها ایفا نمایند.
وی با بیان اینکه وجود و گسترش بسترهایی همچون مشکلات عاطفی در خانواده‌ها، فضای مجازی بدون نظارت و ... باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی شده است، اظهار کرد: باید این آسیب‌ها به درستی شناسایی و راهکارهای مناسبی برای کاهش آنها چاره‌اندیشی و اجرایی گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، متزلزل‌شدن خانواده‌ها را عامل فروپاشی جامعه برشمرد و افزود: اگر آگاهی لازم به مردم داده نشود و آسیب‌های اجتماعی گسترش یابد، جامعه نیز از هم می‌پاشد.
دکتر باذلی یکی از مزیت‌های این همایش را دخیل‌کردن مردم در آن ذکر کرد و گفت: علاوه بر حضور محققان و پژوهشگران، مستمع و مخاطب اصلی این همایش عامه مردمی هستند که ممکن است از روی ناآگاهی یا مشکلات اقتصادی، عاطفی و... در معرض این آسیب ها قرار بگیرند.
وی با اشاره به وظایف و توانمندی‌های مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت، معاونت اجتماعی و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی، پیشنهادی مبنی بر فعال ماندن دبیرخانه همایش و برگزاری دوره‌ای آن ارائه و اظهار کرد: تهدیدها با شیوه‌های جدید همچنان ادامه دارد و برگزاری اینگونه همایش‌ها می‌تواند در افزایش آگاهی‌های مردم موثر باشد تا افرادی که در معرض این آسیب‌ها قرار دارند، کمتر دچار این معضلات شوند.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان از حمایت‌ها و تلاش‌های مهندس قربانی، فرماندار شهرستان و رئیس همایش، دکتر سجادی و آقای ازقندی و دست‌اندرکاران همایش قدردانی نمود.
دبیر علمی همایش هم در این نشست با اشاره به محورهای برگزاری آن گفت: در این همایش سخنرانی علمی نیست و بیشتر شنوای تجارب و نقطه نظرات عموم مردم هستیم.
دکتر سید علی سجادی، برگزاری هشت پنل تخصصی و نمایشگاه عکس از یک عکاس اجتماعی را از جمله برنامه‌های جنبی این همایش عنوان کرد و افزود: مقالات علمی رسیده به دبیرخانه این همایش در قالب پوستر ارائه می‌شود.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش آگاهی و توجه بیشتر به آسیب‌های اجتماعی، اظهار امیدواری کرد که این همایش آغازی برای یک فعالیت مستمر علمی و فرهنگ‌سازی در سال‌های آینده باشد.
مجید ازقندی دبیر اجرایی همایش منطقه‌ای آسیب‌های اجتماعی اعتیاد در ابتدای این نشست خبری با قدردانی از همراهی و حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی گفت: برخلاف سایر همایش‌ها، روایت درمانی به جای سخنرانی در این همایش علمی صورت خواهد گرفت تا افراد روایت‌های مختلف را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
وی ابراز کرد: اعتیاد به سمت زنانه‌ترشدن، کودکانه‌ترشدن و صنعتی‌شدن پیش رفته که نیاز است با افزایش روحیه مطالبه‌گری در مردم، مطالب نو و جدید برای پیشگیری و آسیب‌شناسی در حوزه اعتیاد به مردم ارائه شود.