امروزیکشنبه, 28 بهمن 1397 22:30

کسب عنوان سومی مسابقات والیبال دهه فجر توسط تیم حراست دانشگاه

تیم والیبال حراست که به نمایندگی از دانشگاه در مسابقات والیبال دهه فجر شهرستان گناباد حضور داشت، موفق شد عنوان سوم این مسابقات را کسب کند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مسابقات والیبال دهه فجر شهرستان گناباد با حضور 11 تیم برگزار شد.
در پایان این دوره از مسابقات که از سوی هیئت والیبال شهرستان گناباد و در دو گروه برگزار شد، تیم والیبال حراست دانشگاه موفق شد برای اولین بار در سال‌های گذشته در بین تیم‌های برتر قرار گیرد و پس از تیم‌های والیبال شهرداري كاخك و خوراك نگين، حائز رتبه سوم شود.
یادآور می‌شود، تیم حراست دانشگاه با حضور دكتر محمودرضا متقي، محمدجلال باقري، معين طحان، امير باقرزاده، مجتبي عباس‌زاده، علي صاحبي، حسن رمضاني، مرتضي كيفي و محسن فتحي با مربی‌گری يحيي دادستاني مسابقات خود را در این رقابت‌ها برگزار کرد.