امروزجمعه, 06 ارديبهشت 1398 05:13

پخش مستند گزارشی دانشگاه از صدا و سیما

مستند گزارشی تولید شده در روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه با موضوع دستاوردهای حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در صدا و سیمای خراسان رضوی به نمایش درآمد.tv-02
به گزارش وب دا، در این مستند گزارشی ده دقیقه ای که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تولید شد، گوشه ای از دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه سلامت با محوریت موضوع گسترش سطح دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی به تصویر کشیده شده است.
این مستند پس از تولید، جهت پخش از صدا و سیما در اختیار معاونت سیمای این مرکز قرار گرفت و با مساعدت مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی، در تاریخ 18 بهمن از این شبکه پخش شد.
جهت تماشای این مستند می توانید اینجا کلیک نمایید.
شایان ذکر است که روابط عمومی دانشگاه در دو سال گذشته برنامه هایی تلویزیونی دیگری را نیز به مناسبت ایام دهه مبارک فجر تولید نمود که با رایزنی های انجام شده با صدا و سیما، این تولیدات در سال های 95 و 96 از صدا و سیمای استان پخش شده است.