امروزیکشنبه, 28 بهمن 1397 22:30

باید قدرشناس خدمات دانشگاه علوم پزشکی باشیم

فرماندار گناباد در آیین افتتاح پروژه‌های بهداشتی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی گفت: باید به عنوان مردم قدرشناس خدمات این دانشگاه باشیم.

به گزارش وب‌دا، مهندس قربانی از دانشگاه علوم پزشکی به عنوان یک افتخار برای شهرستان گناباد یاد کرد و افزود: وجود این دانشگاه باعث شده است تا دوری از مرکز خللی در زمینه خدمات حوزه بهداشت و درمان به مردم منطقه وارد نکند و امروز خوشبختانه با وجود مراکز خدمات جامع سلامت، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت، خدمات باکیفیت و خوبی در حوزه بهداشت به مردم ارائه می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه خدمات حوزه سلامت بدون هیچ وقفه‌ای ارائه می‌شود، افزود: وجود بیمارستان علامه بهلول گنابادی در کنار حضور متخصصین در رشته‌های مختلف شرایط خوبی را در حوزه درمان ایجاد نموده است.
فرماندار گناباد با اشاره به اینکه در گذشته از پزشکان غیرایرانی استفاده می‌شد، تصریح کرد: خوشبختانه امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی دستاوردهای خوبی در حوزه سلامت بدست آمده است که تربیت پزشکان بومی متخصص در رشته‌های مختلف یکی از آنها است.
مهندس قربانی، طرح تحول نظام سلامت را موجب ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه دانست و تاکید کرد: این طرح در قالب بسته‌های مختلفی انجام شد که برخی از نتایج آن در سال های آینده مشاهده خواهد شد.
وی با اشاره به فضاسازی‌های رسانه‌ای دشمنان، خاطرنشان کرد: به رغم مشکلات اقتصادی موجود، خوشبختانه شاهدیم که فعالیت‌های عمرانی و زیربنایی با قدرت در حال انجام است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه هم در این مراسم گفت: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، شاهد تحول عظیمی در بخش‌های مختلف هستیم.
وی با قدردانی از خدمات دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، افزود: در حوزه سلامت نیز فعالیت‌های گسترده‌ای در سطح شهرها و روستاها انجام شده است و خدمات متنوعی در پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان علامه بهلول گنابادی به مردم ارائه می‌شود.