امروزیکشنبه, 28 بهمن 1397 22:31

افتتاح سه طرح بهداشتی و رفاهی دانشگاه همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر

در گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در چهارمین روز از دهه فجر، سه طرح دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش وب‌دا، این طرح‌ها شامل ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت شهدای بیدخت، پایگاه سلامت امامت و مسکن متخصصین شریعت است که در مجموع برای احداث و تجهیز آنها 23 میلیارد ریال هزینه شده است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت بیدخت در زمینی با زیربنای 710 مترمربع در زمینی به مساحت 1500 متر مربع احداث شده و شامل دو واحد پانسیون پزشک، اتاق پزشک، دندانپزشکی، واکسیناسیون، مراقب سلامت خانواده، مامایی و .... است. برای ساخت و تجهیز این مرکز 12 میلیارد ریال هزینه شده است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
پایگاه سلامت امامت از جمله پروژه‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است که با زیربنای 270 مترمربع و با صرف چهار میلیارد ریال هزینه احداث و راه‌اندازی شد و شامل اتاق پزشک، اتاق جلسات آموزشی، واکسیناسیون و ... است.

فاز 3 مسکن پزشکان متخصص شریعت در دو طبقه و با زیربنای 450 متر مربع احداث شده است. برای راه‌اندازی و تجهیز این ساختمان که زمینه سکونت 4 متخصص را فراهم می‌کند، هفت میلیارد ریال هزینه شده است.