امروزجمعه, 03 آذر 1396 22:10
2098344
28682003

پزشکی رشته پرمسئولیتی است

استاندار خراسان رضوی در مراسم دانش‌آموختگی اولین دوره پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: پزشکی رشته پرمسئولیتی است چراکه موضوع آن جان انسان‌ها است.

به گزارش وب‌دا، مهندس علیرضا رشیدیان در این مراسم که در تالار شهید دکتر چمران ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، با تبریک دهه ولایت و امامت و میلاد باب‌الحوائج، امام موسی کاظم(ع)، گفت: برخی روزها در زندگی انسان خاص و ماندگار هستند و روز دریافت دانشنامه و پایان مقطعی از تحصیلات یکی از همین روزها است و از همین‌رو، این روز ماندگار را به دانشجویان اولین دوره پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد که موفق به کسب دانشنامه خود شدند، تبریک می‌گویم.
وی ضمن تبریک ورود آنها به عرصه درمان و خدمات پزشکی، اظهار کرد: پزشکی عمومی کف این رشته است و با توجه به ظرفیت‌ها و استعداهای خوبی که دارید باید حتما تا مقاطع بالاتر همچون فوق تخصص، تحصیل خود را ادامه دهید.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه حساس‌ترین و مهمترین موضوعی که در زندگی و حیات مورد توجه قرار می‌گیرد، انسان است، ابراز کرد: در فرهنگ دینی و ملی ما خدمت به انسان‌ها جایگاه خاصی دارد و پزشکی موضوعش انسان‌ها است.
مهندس رشیدیان، کار پزشکی را بسیار حساس، مهم و پرمسئولیت عنوان و ابراز کرد: پزشکی مسئولیت خطیری است که بی‌حوصلگی و خستگی نمی‌پذیرد چراکه باید در زمان طلایی به داد بیمار برسید.
وی ادامه داد: شما آگاهانه این رشته و شغل مسئولیت‌آور را انتخاب کرده‌اید و برای ارائه خدمات پزشکی سوگند هم خورده‌اید ولی هیچ بیماری با اراده خودش، مریضی و کسالت را انتخاب نکرده است.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه انسان‌هایی که از مریضی و حادثه آزرده شده‌اند، نیازمند توجه پزشکان با همه علم، آگاهی و حواس جمع هستند، گفت: علم، تجربه و هوش شما پزشکان در زمان‌های طلایی و لحظات حساس، بسیار می‌تواند نجات‌بخش جان انسان‌ها باشد و خدای نکرده به هر دلیل و موضوعی نتوانید کار و رسالت خود را انجام دهید بار سنگینی بر وجدان شما خواهد بود و برای همین کار پزشکی، مسئولیتی بزرگ و کار حساسی است.
مهندس رشیدیان با قدردانی از اساتید دانشکده پزشکی که علم، وقت و همه ظرفیت دانایی خود را برای تربیت دانشجویان پزشکی به کار بسته‌اند، خاطرنشان کرد: از امروز به بعد شما هستید که باید با استفاده از ظرفیت دانایی، احساس مسئولیت، هوش و تجربه‌هایی که کسب کرده‌اید، به مردم خدمات ارائه دهید.
پزشکی، عشق خدمت به مردم است
وی، پزشکی را عشق خدمت به مردم بیان کرد و افزود: برخورد با انسان‌هایی که مریض، دردمند و نیازمند توجه هستند، به عشق، علاقه و محبت نیازمند است همان طوری که دین و فرهنگ ما نیز بر توجه بیشتر به انسان‌های نیازمند تاکید کرده است.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ما به عنوان کارگزاران دولت وظیفه داریم تا ظرفیت‌ها و زمینه‌های کاری شما را محیا کنیم، گفت: در دولت یازدهم کارهای بزرگی در حوزه سلامت انجام شد و گرچه اجرای کارهای بزرگ، مشکلات بزرگی هم دارد ولی نتایج آن در بلندمدت، برای دولت و ملت بسیار مناسب و ماندگار خواهد بود.
اجرای بیش از1800پروژه در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی استان
مهندس رشیدیان با اشاره به اینکه در دولت یازدهم، بیش از1800پروژه در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی استان انجام شد، اظهار کرد: در این مدت بیش از 1670 تخت بیمارستانی، اورژانس و مراقبت‌های ویژه به مجموع تخت‌های بیمارستان‌های استان افزوده شد و بیش از 1700 تخت بیمارستانی نیز در حال احداث است.
وی با تاکید بر لزوم توجه جدی به حوزه بهداشت، عنوان کرد: باید بهداشت را به معنای گسترده‌تر از حوزه دانشگاه‌های علوم پزشکی دنبال کرد وتوجه به آب، هوا و غذای سالم در کنار افزایش تحرک نقش موثری در ایجاد زندگی سالم و سلامتی بدن دارد.
استاندار خراسان رضوی به فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده توسط دولت و وزارت بهداشت در حوزه پیشگیری اشاره و ابراز کرد: با توجه به اینکه بیماری‌های غیرواگیر همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و فشارخون یکی از مهمترین دلایل مرگ و میر در عصر حاضر است، توجه جدی به مراکز سلامت جامعه، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت یکی از مهمترین اقدامات دولت بود چراکه این مراکز با کارهای مراقبتی و کنترلی برای سنین مختلف، نقش مهمی در پیشگیری از بروز بیماری‌های غیرواگیر دارد هرچند که تا رسیدن به نقطه ایده‌آل فاصله داریم.
عشق خدمت به مردم باعث ماندگاری شهید دکتر چمران شد
مهندس رشیدیان با اشاره به نام سالن همایش به عنوان شهید دکتر چمران، به بیان ویژگی‌های علمی این شخصیت پرداخت و تصریح کرد: شهید دکتر چمران یک نخبه و پدیده در کار علمی خودش بود که با احساس تعهد و روحیه و همت بلند برای خدمت به مناطقی همچون جنوب لبنان رفت.
وی، عشق خدمت به مردم و حضور در مناطقی که خیلی‌ها جرات حضور نداشتند را باعث ماندگاری شخصیت شهید دکتر چمران بیان و اظهار کرد: پزشکانی که عاشق خدمت هستند، دنبال حضور در مراکز شهرها و مناطق برخوردار نیستند بلکه خدمت به مردم محروم را انتخاب می‌کنند.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید برای موضوع پزشکی به عدالت و توازن منطقه‌ای و رسیدگی به همه انسان‌ها توجه کنیم، گفت: در فرهنگ ما که برگرفته از آموزه‌های دینی ما است، همه انسان‌ها مخلوق خدا هستند و باید در عدالت توزیعی و خدماتی به همه انسانها، به طور برابر توجه و نگاه شود.
مهندس رشیدیان با بیان اینکه انسانهایی که خود را وقف خدمت به مردم محروم می‌کنند، نزد خدا و مخلوقات او، ناشناخته باقی نمی‌مانند، اظهار امیدواری کرد که پزشکانی که امروز دانشنامه دریافت کردند به موضوع خدمت به مردم، به ویژه محرومترین آنها توجه ویژه‌ای داشته باشند .
قدردانی استاندار خراسان رضوی از تلاش‌های دکتر احمدی
استاندار خراسان رضوی در پایان از دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یکی از پزشکان و مدیران بسیار موفق و پیگیر یاد کرد و افزود: نتیجه تلاش‌های دکتر احمدی، بهبود و ارتقاء خدمات پزشکی در این منطقه بسیار حساس و مهم در جنوب خراسان رضوی بوده است.