امروزسه شنبه, 30 آبان 1396 00:18
بازدید کل
2098344

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز بهورز سال 96

دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی ضمن تبریک 12شهریورماه، روز بهورز، از تلاش‌های آن‌ها در جهت ارتقاء سطح سلامت مردم منطقه قدردانی کرد.

متن پیام دکتر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به این شرح است؛

بسمه‌تعالی
سلامتی، نعمت ارزشمند خداوندی است که باید قدر دانسته شود. ارتقاء سطح سلامت افراد جامعه همواره به عنوان یک دغدغه مهم وجود داشته و دولت‌ها کوشیده‌اند تا با برنامه‌ریزی‌های مختلف، سطح آن را ارتقاء دهند.
 نظام سلامت کشور ما نیز با همین رویکرد اقدامات و طرح‌های متعددی را اجرایی کرد که یکی از آنها ایده شکل‌گیری جایگاه بهورز در سیستم بهداشتی است ؛ ایده مبارکی که از زمان شکل‌گیری منشا خدمات گسترده‌ای بویژه در سطح روستاهای کشور شده است و اکنون به عنوان یکی از افتخارات حوزه بهداشت در نظام سلامت کشور مطرح است.  دوازدهمین روز شهریورماه که روز بهورز نامگذاری شده است را مغتنم می‌شمارم و با تبریک این روز به بهورزان عزیز، از تلاش‌های ارزنده و ایثارگرانه‌ای که به منظور ارتقاء سطح سلامت مردم عزیز شهرستان‌های گناباد و بجستان انجام می دهند، قدردانی می‌نمایم. سلامتی و توفیق روزافزون را برای بهورزان عزیز از درگاه خدای مهربان مسئلت دارم.
                                                                                               دکتر رضا احمدی
                                                                                       رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد