امروزدوشنبه, 04 تیر 1397 02:39

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در مراسم تشییع شهدای گمنام

جمعی از اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، مدیران، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، همراه با سایر مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور شهرستان گناباد در مراسم تشییع شهدای گمنام حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور مسئولان اجرایی، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم از میدان بسیج تا مسجد ولی‌عصر(عج) شهر بیدخت برگزار شد، تشییع کنندگان با شعارهای «کجایید ای شهیدان خدایی، بلاجویان دشت کربلایی» و ... ، ضمن تشییع این سه شهید گمنام، بر ادامه راه شهدای انقلاب اسلامی تاکید کردند.
یادآور می‌شود، پیکر این سه شهید گمنام 16، 21 و 27 ساله که در عملیات‌های کربلای 5 در منطقه شلمچه، کربلای 4 در منطقه ام‌الرصاص و عملیات خیبر در جزیره مجنون به شهادت رسیده بودند، در کنار مسجد ولی‌عصر (عج) شهر بیدخت به خاک سپرده شد.