امروزدوشنبه, 03 مهر 1396 18:50
2046
1996170

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز پزشک سال 96

دکتر رضا احمدی در پیامی به مناسبت روز پزشک، از تلاش‌ها و خدمات صادقانه و ارزشمند پزشکانی که به مردم شریف منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد خدمت‌رسانی می نمایند، قدردانی کرد.

متن پیام دکتر احمدی به این شرح است؛

وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَاالنَّاسَ جَمِیعًا ( سوره مائده، آیه 32)
هر کس نفسی را زنده کند گویی همه انسانها را زنده کرده است.

یکم شهریورماه، زادروز خجسته حکیم فرزانه و دانشمند و طبیب حاذق، شیخ الرئیس بوعلی سینا، که روز پزشک نام گرفته، فرصتی مغتنم برای تجلیل و سپاس از زحمات ارزشمند این قشر فرهیخته جامعه است.
سپید جامگانی که با تکیه بر خدای قادر و متعال، و بهره گیری از علم و دانشی که سال ها برای کسب آن تلاش کرده اند، در اوج فروتنی می کوشند تا درد و رنجی از تن رنجور بیماران کم کنند و نعمت سلامتی را به آنان بازگردانند.
هر چند یقین دارم خدای مهربان برای این خدمت بی منت، که لبخند آرامش و سلامت را بر لبان بیماران و دردمندان می نشاند، پاداشی عظیم و اجری والا مقدر نموده است، اما برخود لازم می دانم به رسم ادب و قدرشناسی، ضمن تبریک این روز فرخنده از تلاش ها و خدمات صادقانه و ارزشمند پزشکان ارجمندی که به مردم شریف منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد خدمت رسانی می نمایند و با صبوری و همراهی صمیمانه در اجرای طرح تحول نظام سلامت موجبات رضایتمندی مردم عزیز را فراهم نموده اند، سپاسگزاری نمایم.
سلامتی، این نعمت ارزشمند آفریدگار و توفیق تداوم خدمت در این حرفه مقدس و دعای خیر مردم را برایتان آرزومندم.

دکتر رضا احمدی
                                                       رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد