امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 21:56
41971
57953
28678679

قدردانی رئیس دانشگاه از دست‌اندرکاران راه‌اندازی و تجهیز بیمارستان علامه بهلول گنابادی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه‌ای از مدیران، سرپرستاران و دست‌اندرکاران راه‌اندازی و تجهیز مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی قدردانی کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان، رئیس دفتر ریاست، مدیر حراست و مدیر روابط عمومی دانشگاه، رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی، مدیر داخلی، مدیر خدمات پرستاری، سرپرستاران و تعدادی از پرسنل این مرکز برگزار شد، با اهداء لوح تقدیری از سوی دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه از تلاش‌ها و خدمات دست‌اندرکاران راه‌اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی قدردانی شد.
در ابتدای این جلسه دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، بر ضرورت تکریم و احترام به بیماران همراه با ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت تاکید کرد.
در ادامه دکتر محسن صاحبان ملکی رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی از این پروژه به عنوان بزرگترین پروژه دانشگاه و شهرستان یاد کرد و افزود: با همت و همراهی رئیس دانشگاه توانستیم این پروژه بزرگ را به بهره‌برداری برسانیم.
وی به تشریح اقدامات انجام شده در راستای تکمیل، تجهیز و راه‌اندازی این مرکز پرداخت و گفت: انتقال و جایه جایی بیماران از دو بیمارستان سابق کار سنگینی بود که الحمدالله بدون بروز مشکل برای بیماران به خوبی انجام شد.