امروزشنبه, 01 مهر 1396 20:03
بازدید کل
1996219

بازدید مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت از دفتر گزینش دانشگاه

مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ضمن بازدید از دفتر گزینش دانشگاه با دکتر احمدی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش وب‌دا، محمودی مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه مولائی مسئول ارزیابی و آموزش هیأت مرکزی، دکتر جویباری مقدم مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و افشاریان عضو هسته گزینش استان خراسان رضوی با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از دفتر گزینش این دانشگاه بازدید کردند.
مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت در ابتدا با حضور در دفتر دکتر احمدی رئیس دانشگاه ، ضمن تبریک کسب رتبه عالی گزینش این دانشگاه در ارزیابی سال95 ، از دکتر احمدی رئیس دانشگاه و مومن مدیر دفتر گزینش دانشگاه تشکر کرد و خواستار حفظ و استمرار این رتبه و موفقیت شد.
دکتر احمدی رئیس دانشگاه نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از دانشگاه، با توجه به پتانسیل‌های موجود، خواستار ارتقای دفتر گزینش دانشگاه به هسته گزینش شد که مدیرکل گزینش وزارت ضمن بیان توضیحاتی در خصوص مراحل ارتقاء، پیشنهاداتی را جهت محقق شدن این خواسته ارائه کرد.
در ادامه حضور این هیئت در دانشگاه، در جلسه‌ای که با حضور کارکنان تمام وقت و پاره وقت دفتر گزینش دانشگاه برگزار شد، مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به نقد و بررسی بازرسی به عمل آورده پرداخت و شرکت‌کنندگان، سوالات خود را مطرح کردند.
بازدید از دفتر گزینش دانشگاه و ارزیابی تعدادی از پرونده‌های موجود در این دفتر توسط مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیئت همراه از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه بود.
یادآور می‌شود، مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت و هیئت همراه در ابتدای حضور خود در شهرستان گناباد، با توجه به ایام دوازدهمین سالگرد ارتحال علامه بهلول(ره) در مرقد این عالم مجاهد حضور یافتند و با قرائت فاتحه ضمن طلب غفران الهی، یاد و خاطره رهبر قیام مسجد گوهرشاد را گرامی داشتند.