امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 21:57
41979
57953
28678687

قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از حمایت‌های مجلس شورای اسلامی از طرح تحول نظام سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حضور دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که به شهرستان گناباد سفر کرده بود، از حمایت‌های نمایندگان خانه ملت از طرح تحول نظام سلامت قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه‌ مدیران و تولیدکنندگان شهرستان گناباد با رئیس مجلس شورای اسلامی که در سالن ابن‌سینا این دانشگاه برگزار شد، ضمن قدردانی از حمایت‌های مجلس شورای اسلامی در تصویب اعتبارات طرح تحول نظام سلامت، از رئیس و نمایندگان مجلس خواست تا زمان رسیدن این طرح به اهداف عالی پیش‌بینی شده، حمایت‌های خود را از آن ادامه دهند.
دکتر احمدی با بیان اینکه در چهار سال گذشته، 122 میلیارد تومان صرف اجرای پروژه‌های عمرانی در حوزه سلامت شده است، تصریح کرد: پروژه مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی مهمترین پروژه عمرانی حوزه سلامت در شهرستان گناباد بود که خوشبختانه به عنوان یکی از پروژه‌های برتر در زمینه احداث 21هزار تخت بیمارستانی در جشنواره عمران سلامت که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، مورد تجلیل قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: برای تکمیل و تجهیز مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی 80 میلیارد ریال هزینه شد که 75درصد آن در دولت تدبیر و امید محقق شد.
دکتر احمدی، رشد دو برابری تخت‌های بیمارستانی این دانشگاه را از دیگر تحولات حوزه سلامت در چهار سال گذشته عنوان و اظهار کرد: ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های تابعه دانشگاه در این مدت از 165 تخت به 460 تخت افزایش یافته است.
وی با اشاره به روند توسعه آموزشی در این دانشگاه، تاکید کرد: در چهار سال گذشته، تعداد اعضای هیئت علمی از 45 نفر به 90 و تعداد رشته‌های تحصیلی از 19 به 26 رشته مقطع افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تحولات گسترده در حوزه سلامت را موجب افزایش رضایت‌مندی مردم دانست و ابراز کرد: این تحولات با آغاز دولت یازدهم و توجه خاص به حوزه سلامت، توجه و همکاری‌های ارزنده وزیر بهداشت، استاندار خراسان رضوی و وحدت و هم‌دلی مسئولین منطقه به ویژه امام جمعه و فرماندار گناباد و نماینده پرتلاش و جهادی شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی محقق شد.
یادآور می‌شود در این جلسه با اهداء لوح تقدیری از سوی دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و حجت‌الاسلام صادقی‌نسب امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد از پیگیری، حمایت و توجه ویژه مهندس بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی به حوزه سلامت منطقه قدردانی شد.