امروزچهارشنبه, 05 مهر 1396 01:11
42210
55566
28571019

دکتر احمدی:کسب لوح سپاس وزیر، نشانی از موفقیت دانشگاه در اجرای پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت است

Dr-Ahmadi-shoraدکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه شورای اداری شهرستان گناباد گفت: دولت تدبیر و امید حوزه سلامت را در اولویت های اساسی خود قرار داد و با این رویکرد و تدبیر دکتر هاشمی، طرح تحول نظام سلامت در حوزه های بهداشت، درمان و آموزش آغاز شد که رضایت مندی خوب مردمی را به دنبال داشته است. به گزارش وبدا، وی سپس به جشنواره عمران سلامت که بیستم تیرماه در تهران برگزار شد اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور در این جشنواره با ابراز رضایت از طرح تحول نظام سلامت، بر تداوم این طرح در دولت دوازدهم تاکید نمود.
دکتر احمدی سپس به تشریح بخش های مختلف این جشنواره پرداخت و افزود: در این جشنواره پروژه های عمرانی دولت یازدهم در چند محور از جمله طرح توسعه و تکمیل 21000 تخت بیمارستانی، احداث کلینیک های ویژه، مراکز تشخیص و غربالگری سرطان، بهینه سازی و توسعه بلوک های زایمانی، توسعه اورژانس بیمارستان ها، تخت های ویژه و خانه های بهداشت و مراکز سلامت روستایی معرفی و از برگزیدگان آن در بخش های مختلف تجلیل شد.
وی با اشاره به بخش طرح توسعه و تکمیل 21000 تخت بیمارستانی این جشنواره اظهار کرد: در ابتدای دولت یازدهم وقتی دکتر هاشمی از عزم دولت برای توسعه و تکمیل 21000 تخت بیمارستانی در کشور سخن می گفت، خیلی ها باور نمی کردند که این وعده محقق شود ولی نه تنها این وعده محقق شد، بلکه تا هفته دولت امسال این رقم به 25000 تخت خواهد رسید.
دکتر احمدی افزود: از این تعداد تخت، 2550 تخت در استان خراسان رضوی به بهره برداری رسیده است که دومین پروژه مهم استان در این طرح، بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی بوده است.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد یکی از 7 دانشگاهی بود که در بخش توسعه و تکمیل 21000 تخت بیمارستانی توسط مقام عالی وزارت مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت که کسب لوح سپاس وزیر، نشانی از موفقیت دانشگاه در اجرای پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تبریک این موفقیت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان و پرسنل دانشگاه گفت: از تلاش ها و همراهی تمام مسئولین شهرستان که در تکمیل این پروژه سهیم بوده اند، از جمله امام جمعه محترم، نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی بویژه مهندس بنایی، فرمانداران گناباد و سازمان های خدماتی مانند شهرداری، ادارات آب، برق، مخابرت و گاز قدردانی می نمایم.
وی با اشاره به برخی اقدامات برای تسریع در راه اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی گفت: تشکیل کمینه فنی و تجهیز و راه اندازی بیمارستان در نیمه دوم سال 95 یکی از ابتکارات خوب و تجربه های موفق در استفاده از خرد جمعی برای راه اندازی بیمارستان بود که با اولویت بندی مسائل باقی مانده بیمارستان، بهترین راهکارها احصا شد و با جدیت برای تحقق آن ها اقدام شد.shora96-1دکتر احمدی با تشریح یکی از تصمیمات این کمیته گفت: به منظور کمک به رونق کسب و کار بازار در شهرستان، در دوماه منتهی به افتتاح بیمارستان مقرر شد تمام خریدها و خدمات مورد نیاز بیمارستان از داخل شهرستان تامین شود که با این تصمیم در این مدت حدود 12 میلیارد ریال به بازار محلی تزریق شد، هرچند که بخاطر محدودیت های شهرستان در تامین برخی خدمات با مشکلاتی هم مواجه بودیم.
وی در خصوص حضور متخصصین در شهرستان های گناباد و بجستان نیز گفت: بر اساس شاخص ها و به نسبت جمعیت تحت پوشش، متخصصین لازم جذب شده اند ولی با این وجود تلاش می کنیم تا متخصصین دیگری را نیز به مجموعه اضافه کنیم که نمونه آن  جذب دو متخصص جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان علامه بهلول گنابادی است.
 دکتر احمدی افزود: با وجود آنکه بر اساس برنامه وزارت، تقسیم متخصصان برای خدمت در دانشگاه ها در آبان ماه انجام می شود، اما به دلیل کمبود متخصص قلب، با رایزنی های گسترده و همراهی معاون محترم درمان وزارت، موفق به جذب یک متخصص جدید خانم در رشته قلب شدیم که از مردادماه کار خود را آغاز خواهد کرد.
وی در ادامه با اشاره به کمبود پزشک عمومی در مجموعه گفت: با توجه به تاکید بر حضور دو پزشک عمومی در اورژانس بیمارستان بهلول برخی مشکلات از این بابت وجود دارد که پیگیر حل این موضوع هستیم و اعلام کرده ایم پزشکان عمومی که متمایل به خدمت در منطقه باشند را حمایت خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد سپس به تشریح پروژه های عمرانی این دانشگاه در دولت یازدهم پرداخت و اظهار داشت: در طول دولت تدبیر و امید برای پروژه های اجرا شده و در دست اجرای این دانشگاه از جمله بیمارستان علامه بهلول گنابادی، خوابگاه دانشجویی، مجموعه ورزشی پوریا، نوسازی 9800 مترمربع از خانه ها و مراکز بهداشت، دانشکده پزشکی و ... بالغ بر 122 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
وی افزود: پروژه های ساختمان دانشکده پزشکی، کلینیک ویژه تخصصی، مرکز تشخیص و غربالگری سرطان و چند پروژه بهداشتی در هفته دولت سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.Shora96